Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης κοντά στους Στύλους του Ολυμπίου Διός σε κτίριο που στεγάζονται εταιρείες και κατάστημα βιολογικών προϊόντων.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η έκρηξη που συγκλόνισε την περιοχή, σημειώθηκε επί της λεωφόρου Συγγρού 3. Μάλιστα, η λεωφόρος Συγγρού έχει κλείσει και στα δύο ρεύματα. Ένας σοβαρά τραυματίας έχει μεταφερθεί στο Λαϊκό Νοσοκομείο.
Δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί οι λόγοι της έκρηξης. Όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες, στην πολυκατοικία όπου έγινε η έκρηξη, το κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ υπήρξε άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής.
Δείτε φωτογραφίες
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της δημοσιογράφου Ελένης Βαρβιτσιώτη από το σημείο λίγα λεπτά μετά την έκρηξη:
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.