Αυτή η… μάχη δεν θα σταματήσει ποτέ! Μπορεί να σέβεται ο ένας τον άλλον, μπορεί αμφότεροι να αναγνωρίζουν ο ένας τα επιτεύγματα του άλλου, όμως όσο υπάρχει το κίνητρο των μεγάλων ατομικών διακρίσεων, θα συνεχίζουν να κοντράρονται.
Έτσι λοιπόν και στα βραβεία της FIFA, όπου θριάμβευσε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έδωσαν ψήφο ο ένας στον άλλον.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε στην «Equipe» μετά την εκδήλωση της FIFA πως ψήφισε τους Μπαπέ, Νεϊμάρ και μετά τους Λεβαντόφσκι και Μπενζεμά.
Από την άλλη, ο Πορτογάλος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ψήφισε τον Λεβαντόφσκι και στις προτιμήσεις του φέρεται να ήταν οι Καντέ και Ζορζίνιο της Τσέλσι.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.