Επίθεση σε συναγωγή – Ήταν τρομοκρατική ενέργεια είπε ο Μπάιντεν – Αγνωστα τα κίνητρα
Αυτή ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια, ήταν τρομοκρατική ενέργεια, είπε ο Μπάιντεν
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε ότι ένας ένοπλος που διέκοψε τη θρησκευτική λειτουργία σε συναγωγή στο Κόλεϊβιλ του Τέξας το Σάββατο και πήρε τέσσερις ανθρώπους ομήρους, επιδόθηκε σε μια «πράξη τρομοκρατίας».
Αγνωστα τα αίτια
«Αυτή ήταν μια τρομοκρατική ενέργεια, ήταν τρομοκρατική ενέργεια», είπε ο Μπάιντεν σήμερα Κυριακή σε επίσκεψη που πραγματοποίησε στη Φιλαδέλφεια, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες για τους λόγους για τους οποίους ο ένοπλος είχε βάλει στόχο τη συναγωγή.
Εφοδος το Σάββατο
Ομάδας Διάσωσης Ομήρων του FBI έκανε έφοδο στη συναγωγή το Σάββατο το βράδυ για να απελευθερώσει τους εναπομείναντες τρεις ομήρους, ένας άλλος όρημος είχε απελευθερωθεί νωρίτερα.
- Η ελληνική γλώσσα στο διάβα του χρόνου: Το ειδικό λεξιλόγιο της φιλοσοφίας (Μέρος Θ’)
- Γυρνούν την πλάτη στον Τραμπ για τα στενά του Ορμούζ – Νέες δηλώσεις του αμερικανού προέδρου
- Είναι αυτή η καλύτερη δίαιτα από τη μέση ηλικία και μετά;
- Βροχερός ο καιρός την Τρίτη σε όλη τη χώρα – Τι θα γίνει στην Αττική
- Οι αλλαγές στην ετήσια άδεια των εργαζομένων
- Όλα όσα δεν κατάλαβε ο Τζέφρι Έπσταϊν για την «Λολίτα» του Βλαντίμιρ Ναμπόκοφ
- Δέκα παράξενες συνήθειες που «φωνάζουν» ευφυΐα
- Οι 17 φορές που η Νταϊάν Ουόρεν δεν άκουσε το όνομά της στα Όσκαρ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 17.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/randy-kinne-P7nRBkxx_mg-unsplash-1-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442