Διακρίνεται μια δυστοκία συστημικών ΜΜΕ, που έθαβαν το σκάνδαλο των υποκλοπών, να καλύψουν σήμερα τη δικαστική απόφαση και τα παράγωγά της. Γιατί άραγε;
Μειωμένα σε σχέση με χθες αλλά και πάλι στα ύψη είναι σήμερα, Τρίτη, τα κρούσματα κορoναϊού στα σχολεία της Κρήτης. Συνολικά, έφτασαν τα 555 ενώ την Δευτέρα είχαν ξεπεράσει τα 1.600.
Αναλυτικά, σύμφωνα με το cretalive.gr, στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ηρακλείου έχουμε 154 κρούσματα σε μαθητές και 17 σε εκπαιδευτικούς, Λασιθίου 47 σε μαθητές και 3 σε εκπαιδευτικούς, στο Ρέθυμνο νοσούν 66 μαθητές και 1 εκπαιδευτικός και στα Χανιά 93 μαθητές και 12 εκπαιδευτικοί.
Στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση Ηρακλείου βρέθηκαν θετικοί 105 μαθητές και 21 εκπαιδευτικοί, στο Λασίθι 8 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί, στο Ρέθυμνο 15 μαθητές, στα Χανιά 5 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί και στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας 4 μαθητές.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.