in.gr > Αθλητισμός & Σπορ > Ποδόσφαιρο > Βαγγέλης Μαρινάκης – «Φως στις ζωές των ανθρώπων που δοκιμάζονται -Να γεμίσει πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού»
Το δικό του, ξεχωριστό μήνυμα για τη νέα χρονιά, θέλησε να στείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Ολυμπιακού, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου, έστειλε τις ευχές του σε όλον τον κόσμο για το 2022.
Αναλυτικά το μήνυμα του Βαγγέλη Μαρινάκη
Εύχομαι από καρδιάς η χρονιά που έρχεται να γεμίσει με φως τις ζωές των ανθρώπων που δοκιμάζονται σε όλο τον κόσμο από την πανδημία και τις συνέπειες της. Με τη δύναμη της πίστης μας, τη συνεχή διεκδίκηση για το καλύτερο, φτάνουμε σε καλύτερες μέρες.
Στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας εύχομαι να γεμίσει πολλές χρυσές σελίδες στο βιβλίο της Θρυλικής του ιστορίας με τίτλους και θριάμβους σε όλα τα αθλήματα. Και να είναι βέβαιοι οι εκατομμύρια φίλαθλοί μας σε όλο τον κόσμο ότι εργαζόμαστε σκληρά και διαρκώς για να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι.
Χρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο, με Υγεία, δημιουργικότητα και περισσότερα χαμόγελα.
Χάρη σε δύο γκολ του Ραφίνια (70′, 86′) η Μπαρτσελόνα «λύγισε» με 2-0 την μαχητική Οσασούνα στο «Καμπ Νου» και απέκτησε διαφορά επτά βαθμών από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.
Με 14/28 τρίποντα, πρώτο σκόρερ τον Ρογκαβόπουλο με 5/5 από τα 6,75μ. και τους Γιουρτσεβέν (17π.), Τολιόπουλο (14π.) και Γκραντ (13π.) άξιους συμπαραστάτες ο Παναθηναϊκός συνέτριψε την ΑΕΚ στα Λιόσια
Πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε διάστημα μόνο έξι λεπτών η Μπάγερ Λεβερκούζεν νίκησε με 2-0 την Κολωνία και τέθηκε ξανά σε... τροχιά Champions League στην Bundesliga.