Τρία άτομα είναι οι δράστες της ληστείας με λεία 60.000 ευρώ που έγινε τον περασμένο Μάρτιο σε μονοκατοικία ηλικιωμένης σε περιοχή της Ημαθίας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, από το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας που εξιχνίασε τη ληστεία, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών ανδρών και ενός ανήλικου ημεδαπού, για ληστεία κατά συναυτουργία.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, τα ξημερώματα της 10ης Μαρτίου 2021, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας και με χρήσης βίας ακινητοποίησαν την ηλικιωμένη και αφαίρεσαν από την οικία της το χρηματικό ποσό των 60.000 ευρώ.
Η δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας