Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ - Αμετανόητος ο Αμερικανός που έβρισε στον αέρα τον πρόεδρο Μπάιντεν

ΗΠΑ – Αμετανόητος ο Αμερικανός που έβρισε στον αέρα τον πρόεδρο Μπάιντεν

«Δεν έχω κάτι εναντίον του Τζο Μπάιντεν, απλά πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά» δήλωσε ο Αμερικανός που έβρισε με... κωδικό τον Τζο Μπάιντεν

Εξήγηση για τα όσα ακούστηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν, έδωσε ο  Τζάρεντ Σμεκ, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών από το Όρεγκον που εξύβρισε… κωδικοποιημένα τον πρόεδρο.

Όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια των καθιερωμένων τηλεφωνημάτων σε τυχαία πρόσωπα στις ΗΠΑ που κάνει ο πρόεδρος την παραμονή των Χριστουγέννων για να ευχηθεί χρόνια πολλά.

H συνομιλία με τον «Τζάρεντ»

Αφού μίλησε για λίγο με τα παιδιά, τα οποία ρώτησε τι δώρα ήθελαν και κατόπιν τα παρότρυνε να κοιμηθούν νωρίς, ο κ. Μπάιντεν αντάλλαξε μερικά λόγια με τον πατέρα, υπογραμμίζοντας πως και οι δυο τους έχουν γιους που τους λένε Χάντερ.

Κλείνοντας τη συνδιάλεξη, ο αμερικανός πρόεδρος ευχήθηκε «καλά Χριστούγεννα» στον συνομιλητή του. Ο τελευταίος απάντησε «σας εύχομαι κι εσάς ευτυχισμένα, καλά Χριστούγεννα» προτού κλείσει με τη φράση «Let’s go Brandon».

«‘Let’s go Brandon’, σύμφωνοι», αποκρίθηκε ο κ. Μπάιντεν, χωρίς να αντιδράσει σε αυτή την κωδικοποιημένη φράση, η οποία στην πραγματικότητα σημαίνει «Fuck you Biden» («Μπάιντεν, άντε γ…»).

Ήταν ένα αστείο

«Ήταν ένα αστείο» δήλωσε ο Τζάρεντ Σμεκ, και είπε πως δεν μετανιώνει καθόλου αυτό που έκανε, δεν είναι υποστηρικτής του Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δηλώνει απογοητευμένος από τις πολιτικές Μπάιντεν και πρόσθεσε πως αισθάνεται πως τώρα δέχεται απειλές και το δικαίωμά του να εκφράζεται ελεύθερα.

«Στο τέλος της ημέρας, δεν έχω τίποτα εναντίον του κ. Μπάιντεν, αλλά είμαι απογοητευμένος επειδή πιστεύω ότι μπορεί να κάνει καλύτερη δουλειά», δήλωσε ο πατέρας τεσσάρων παιδιών.

«Δεν το μετανιώνω» λέει ο Αμερικανός αντιεμβολιαστής που έβρισε στον αέρα τον Αμερικανό πρόεδρο Μπάιντεν.

Sports in

«Με ένα όνειρο...» - Μυθική υποδοχή των νικητών, σε έκσταση οι φίλοι του Ολυμπιακού

Στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος βρίσκεται το in μαζί με τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που πήγαν να υποδεχθούν την αποστολή που τους έστειλε στον έβδομο ουρανό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024