Επίθεση με πέτρες δέχτηκε λίγο στις 16:20 περιπολικό το οποίο ήταν διερχόμενο έξω από το ΟΠΑ.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιπολικό βρισκόταν στην οδό Μαυροματαίων όταν λόγω της έντονης κίνησης σταμάτησε για λίγο στο ύψος του πανεπιστημιακού ιδρύματος.
Μία ομάδα περίπου 20 ατόμων επιτέθηκαν με πέτρες, προκαλώντας φθορές στο όχημα χωρίς όμως ευτυχώς να τραυματιστεί κάποιος αστυνομικός.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.