Η εμφάνιση των παικτών του Αργύρη Γιαννίκη στο ματς με τους Κρητικούς, προκάλεσε… έκρηξη στις εξέδρες του γηπέδου, με τους οπαδούς να ξεσπούν σε έντονες αποδοκιμασίες.
Το τελευταίο σφύριγμα του Κουμπαράκη οδήγησε τους οπαδούς της Ένωσης σε έντονη γιούχα, ενώ ακούστηκε και το σύνθημα «ΑΕΚ, ΑΕΚ, αυτό δεν είναι ΑΕΚ», που συνηθίζεται σε ανάλογες περιπτώσεις.
Το Ολυμπιακό Στάδιο… έβραζε με την εικόνα των «κιτρινόμαυρων» παικτών, με την απογοήτευση και την οργή των οπαδών να ξεχειλίζει.
Να σημειωθεί, πως μετά και από αυτήν την ήττα, ο Δικέφαλος βρίσκεται έντεκα ολόκληρους βαθμούς από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Οι παίκτες του ΟΦΗ έκαναν pasillo στους παίκτες του ΠΑΟΚ, όταν οι χαμένοι του τελικού πήγαν για να παραλάβουν τα μετάλλιά τους – Την ίδια στιγμή οι οπαδοί του «Δικεφάλου» γιούχαραν τους παίκτες της ομάδας του