Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ

Τέλος ο Βαρέλα από τον ΠΑΟΚ

Η απόφαση του Φερνάντο Βαρελά να πάρει τον γιο του από την ακαδημία του ΠΑΟΚ και να τον στείλει στην Μπενφίκα, χωρίς να ενημερώσει κανέναν, προκάλεσε την οργή του Ιβάν Σαββίδη.

Σοκ στον ΠΑΟΚ με την απόφαση της οικογένειας Βαρέλα να κάνει αποδεκτή την πρόταση που δέχθηκε από την Μπενφίκα ο 18χρονος γιος του Φερνάντο, ο οποίος εδώ και 6 χρόνια αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του Δικεφάλου του βορρά και φέτος έφτασε να αγωνίζεται μέχρι και στην Κ19.

Ο νεαρός άσος φέρεται να είχε πρόταση ανανέωσης στα χέρια του από την «ασπρόμαυρη» διοίκηση, που δεν ήταν ικανοποιητική και αποφασίστηκε ο πιτσιρικάς να συνεχίσει την καριέρα του στην πορτογαλική ομάδα.

Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο μπαμπάς Βαρέλα είναι ένας από τους καλύτερα αμειβόμενους ποδοσφαιριστές της ομάδας με 1,1 εκατ. ευρώ ετησίως. Έτσι, δεν ανανεώνεται το συμβόλαιό του, ενώ θα υπάρξει προσπάθεια μάλιστα να φύγει από τον Γενάρη. Θεωρούν ότι πρόδωσε την ομάδα με την κίνηση του αυτή.

Κυρίως με το γεγονός ότι δεν είπε τίποτα σε κανέναν για έναν παίκτη που στο κάτω κάτω ανήκει στο δυναμικό του ΠΑΟΚ (ο μικρός Βαρέλα). Εξάλλου, ο ίδιος ειχε πει στη διοίκηση ότι θέλει τον μικρό στην ακαδημία και πως το δικό του μέλλον είναι συνυφασμένο με του γιου του. Τώρα τελείως απροειδοποίητα έστειλε τον γιο του στην Μπενφίκα. Και επί της ουσίας, με βάση τα δικά του λόγια, έθεσε εαυτόν εκτός ΠΑΟΚ.

Από την πλευρά του ΠΑΟΚ, υπάρχει μεγάλη ενόχληση για την ενέργεια του Βαρέλα, ο Σαββίδης έχει γίνει έξαλλος μαζί του γιατί του έχει δώσει ένα τσουβάλι λεφτά και τον έχει σεβαστεί όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα και για αυτό θέλει άμεσα να τελειώσει το θέμα και ο Βαρέλα να φύγει.

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024