Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Με Βιεϊρίνια κόντρα στον Αστέρα ο ΠΑΟΚ

Με Βιεϊρίνια κόντρα στον Αστέρα ο ΠΑΟΚ

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Αντελίνο Βιεϊρίνια να επιστρέφει στην αποστολή καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα, ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν θα έχει στην διάθεσή του τους τραυματίες, Ελ Καντουρί, Λούκας Τέιλορ και Νέσλον Ολιβέιρα που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, αλλά και τον Γιάννη Μιχαηλίδη που έμεινε εκτός αποστολής.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

«Έτοιμοι για μία ακόμα… μάχη. Η προετοιμασία του Δικεφάλου για την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν κατά κύριο λόγο με την τακτική προσέγγιση του αγώνα με τους Αρκάδες, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά χωρίς πρόβλημα και θα είναι στην αποστολή, με τον Ράζβαν Λουτσέσκου να μην έχει στη διάθεση του τους Ελ Καντουρί , Τέιλορ κι Ολιβέιρα , που έκαναν θεραπείες κι ατομικό.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα είναι στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής (19.12) στην Τούμπα είναι οι:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Ίνγκασον, Βαρέλα, Κρέσπο, Μιχάι, Σίντκλεϊ, Τσιγγάρας, Εσίτι, Κούρτιτς, Σβαμπ, Ντόουγκλας, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Α. Ζίβκοβιτς, Άκπομ, Σφιντέρσκι».

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024