Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάτσκε – «Η Ρεάλ ενδιαφέρεται πολύ για τον Χάαλαντ»

Βάτσκε – «Η Ρεάλ ενδιαφέρεται πολύ για τον Χάαλαντ»

CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε πως η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται έντονα για τον Χάαλαντ.

Ο Ερλινγκ Χάαλαντ είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας και η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει ανοικτά το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του. Εως τώρα ο 21χρονος Νορβηγός επιθετικός έχει πετύχει 19 τέρματα σε 16 αναμετρήσεις με τους Βεστφαλούς.

Ο CEO της Μπορούσια Ντόρτμουντ Χανς-Γιόακιμ Βάτσκε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην γερμανική «BILD» τόνισε ότι γνωρίζει για το έντονο ενδιαφέρον που υπάρχει από την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης, φουντώνοντας ακόμα περισσότερο τις φήμες περί αποχώρησης του Νορβηγού επιθετικού από τους Βεστφαλούς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βάτσκε: 

«Δεν έχει σημασία που πηγαίνει, όλοι μιλούν για τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Το μόνο πράγμα που ξέρω με σιγουριά είναι πως η Ρεάλ ενδιαφέρεται πολύ για εκείνον.

Θα μπορούσα τώρα να σας ονοματίσω άλλες 25 ομάδες όμως δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρος. Θα μπορούσε να φύγει όπως θα μπορούσε και να παραμείνει. Πριν από λίγες ημέρες είχαν μία καλή συζήτηση με τον εκπρόσωπό του, τον Μίνο Ραϊόλα.

Το τηλεφώνημα ήταν αρκετά φιλικό και θα έχουμε σίγουρα μία ακόμα συζήτηση μέσα στις ερχόμενες εβδομάδες. Ο στόχος είναι η γενική ανάπτυξη και πρόοδος του Χάαλαντ. Όπως και για τον Λεβαντόβσκι, θα ήμουν υπερήφανος και για τον Χάαλαντ αν κατακτήσει κάποια στιγμή το Champions League. Προσωπικά θεωρώ πως θα του έκανε καλό αν έμενε για λίγο παραπάνω στην Bundesliga.

Ο Ραϊόλα είναι πάντως ένας έξυπνος άνθρωπος και ξέρει τι θα κάνει. Για τον Χάαλαντ πιστεύω ότι το ισπανικό πρωτάθλημα του ταιριάζει περισσότερο από το αγγλικό».

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024