Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Θεσπρωτός – ΠΑΟΚ Β’ 1-1 – Γκέλα για τον Δικέφαλο

Θεσπρωτός – ΠΑΟΚ Β’ 1-1 – Γκέλα για τον Δικέφαλο

Νέο στραβοπάτημα για τον ΠΑΟΚ Β’ καθώς μετά την ισοπαλία με τον Πιερικό και την ήττα από την Ξάνθη, αυτή την φορά το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία «κόλλησε» στο 1-1 με αντίπαλο τον Θεσπρωτό για την 9η αγωνιστική της Superleague 2.

Νέα απώλεια βαθμών για τον ΠΑΟΚ Β’ με τον Δικέφαλο να μένει στο 1-1 με αντίπαλο τον Θεσπρωτό για την 9η αγωνιστική της Superleague 2. Τρίτο σερί παιχνίδι που μένει μακριά από την νίκη το σύνολο του Πάμπλο Γκαρσία.

Η πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης ανήκε στους φιλοξενούμενους, με τον Πανίδη να απειλεί στο 20ο λεπτό του αγώνα, αλλά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 35′ ο ΠΑΟΚ Β’ απείλησε εκ νέου με την εκτέλεση φάουλ του Κουλιεράκη να περνά λίγο έξω από την εστία του Κινάλη.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και κόντρα στην ροή του αγώνα οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαραντίδη στο 48′. Ωστόσο η χαρά των παικτών του Θεσπρωτού δεν κράτησε για πολύ με τον με τον Γκορτετζιάνι, να φέρνει το ματς στα ίσα στο 55′

Θεσπρωτός: Κινάλης, Βαλέντε, Ντ’ Αλέσσιο, Γώγος, Γκανσιέρ, Ζιώγας, Ραμίρεζ, Κωνσταντίνου, Σαραντιδης, Ρομέρο, Στεργίου.

ΠΑΟΚ Β’: Μπουργάνης, Τσοπούρογλου, Αποστολόπουλος, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Ουεντραόγκο, Γρόσδης, Χατζηστραβός, Σπυρίδης, Τζίμας, Πανίδης (46′ Γκορντεζιάνι)

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024