Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Παράσχος από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Παράσχος από τον Ατρόμητο

Ο έμπειρος τεχνικός συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ατρομήτου και οι δύο πλευρές αποφάσισαν την κοινή λύση της συνεργασίας τους.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Ατρομήτου, με τον Γιώργο Παράσχο να αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Περιστερίου.

Οι απογοητευτικές εμφανίσεις της ομάδας του Περιστερίου, οι πολλές ήττες και η πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή του Ατρομήτου, έφεραν το διαζύγιο με τον Γιώργο Παράσχο.

Ο έμπειρος τεχνικός το απόγευμα της Κυριακής συναντήθηκε με τη διοίκηση του συλλόγου των Δυτικών Προαστίων και οι δύο πλευρές αποφάσισαν την κοινή λύση της συνεργασίας τους. Ο 69χρονος προπονητής αποτελεί παρελθόν από τον Ατρόμητο, με την ομάδα του Περιστερίου να ανακοινώνει και επίσημα το διαζύγιο με τον πολύπειρο κόουτς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Παράσχο.

Η διοίκηση του Ατρόμητου, αναγνωρίζοντας τα όσα έχει πετύχει κατά το παρελθόν στην τεχνική ηγεσία αυτού του συλλόγου, θα ήθελε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του και για το «παρών» που έδωσε σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα. Ο Γιώργος Παράσχος παραμένει ένας φίλος και του ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα και ό,τι καλύτερο για το 2022».

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν με την πλάτη στον τοίχο πριν το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, με την ήττα στο Αγρίνιο με 2-1 να φέρνει με… μαθηματική ακρίβεια το διαζύγιο.

Ο ισχυρός άνδρας του Ατρομήτου, Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του κοιτάζουν ήδη την επόμενη ημέρα, με το αφεντικό της ομάδας του Περιστερίου να εξετάζει δύο περιπτώσεις για την τεχνική ηγεσία. Τον Γιώργο Κορακάκη και τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024