Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νίκη της Γιουβέντους στην Μπολόνια (2-0)

Νίκη της Γιουβέντους στην Μπολόνια (2-0)

Η Γιουβέντους επικράτησε της Μπολόνια, εκτός έδρας, με σκορ 2-0, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό στην προσπάθεια που κάνει για να βρίσκεται στα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Την ένατη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Γιουβέντους, η οποία επικράτησε με σκορ 2-0 της Μπολόνια στο «Ρενάτο Νταλ’ Άρα», στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Serie A. Έτσι η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέβηκε στην 6η θέση φτάνοντας τους 31 βαθμούς, ενώ οι «ροσομπλού» παρέμειναν 10οι με 24 πόντους.

Μπορεί οι παίκτες του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς να είχαν την κατοχή της μπάλας και τα περισσότερα σουτ στον αγώνα, όμως η «Μεγάλη Κυρία» ήταν εκείνη που αποδείχθηκε πιο αποτελεσματική στις τελικές τις προσπάθειες, σκοράροντας δύο τέρματα και φτάνοντας στο θετικό αποτέλεσμα.

Στο πρώτο μέρος, η Γιουβέντους ξεκίνησε ιδανικά την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 6ο λεπτό της συνάντησης, ο Άλβαρο Μοράτα κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να δώσει σημαντικό προβάδισμα από νωρίς στην ομάδας του. Η Μπολόνια βγήκε μπροστά και άρχισε να πιέζει για το γκολ της ισοφάρισης, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη και έτσι το 1-0 έμεινε ως σκορ ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν πολύ διαφορετικό. Οι «ροσομπλού» συνέχισαν να πιέζουν και να έχουν κάποιες στιγμές, όμως οι «μπιανκονέρι» ήταν εκείνοι που κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά. Συγκριμένα, ο Χουάν Κουαδράρο στο 69′, μετά από ασίστ του Μοράτα, έγραψε το τελικό 2-0.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Ντε Σιλβέστρι (36’ Σκοβ Όλσεν), Μεδέλ, Τεατέ, Χίκεϊ (85’ Βιόλα), Σουμαορό, Ντομίνγκες, Σβάνμπεργκ (79’ Σανσόνε), Μπάροου (79’ Βινιάτο), Σοριάνο (85’ Σανταντέρ), Αρναούτοβιτς

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ: Σέζνι, Κουαδράδο, Πελεγκρίνι (61’ Σάντρο), Μπονούτσι, Ντε Λιχτ, ΜακΚένι (72’ Μπεντανκούρ), Αρτούρ (61’ Λοκατέλι), Ραμπιό, Κεν (71’ Κουλουσέβσκι), Μπερναρντέσκι, Μοράτα (85’ Κάιο Ζόρζε).

Sports in

«Ολυμπιακός όπως λέμε Μπαρτσελόνα» !

Ο Τόνσεκ Στερν μια μέρα μετά τη δική του μεγαλειώδη παράσταση αποθεώνει τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024