Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Αυτή είναι η εντεκάδα του Ολυμπιακού

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για το αποψινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ (19:30)

Δίχως μεγάλες εκπλήξεις οι επιλογές του Ολυμπιακού για τη μάχη της Κρήτης. Αλλά σίγουρα με μπόλικο ενδιαφέρον, διότι αν το πιάσουμε ανάποδα δεν θα βρούμε πολλές εντεκάδες Super League των Ερυθρόλευκων δίχως το όνομα του Μαντί Καμαρά.

Ναι, ο Πέδρο Μαρτίνς το σκέφτηκε και άφησε εκτός τον άσο από την Γουινέα. Όπως άφησε εκτός και τον Χένρι Ονιεκουρού που η αλήθεια είναι ότι ακόμη ψάχνει τον καλό του εαυτό. Ποιους επέλεξε στις θέσεις τους ο Πορτογάλος; Για τον Καμαρά είναι αυτονόητο: Τον Ανδρέα Μπουχαλάκη. Για την θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης όμως προσφέρεται μια ακόμη ευκαιρία στον Ρόνι Λόπες.

Και εδώ αξίζει να σταθούμε λίγο παραπάνω. Γιατί ομολογουμένως μοιάζει να γίνεται μια συνολική προσπάθεια ώστε ο Πορτογάλος winger να ανέβει κάποια στιγμή στο… τρένο. Να γίνει μέρος του rotation, να επιβεβαιώσει τις ικανότητες του. Να γίνει σημαντικός για τον Ολυμπιακό. Ήταν στην εντεκάδα και στο ματς της περασμένης Κυριακής με τον Βόλο. Συνεχίζει και σήμερα.

Κατά τα άλλα; Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί είναι οι υπόλοιποι εννέα. Όπερ σημαίνει ότι εκτός του Καμαρά και του Ονιεκουρού έμεινε στον πάγκο και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος που ούτως ή άλλως προέρχεται από τραυματισμό

Συνοπτικά η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Λαλά, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Λόπες, Α. Καμαρά, Μασούρας, Ελ Αραμπί.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024