Ο Ολυμπιακός επικράτησε στην παράτηση της Ούνικς Καζάν στην Ρωσία με 87-84 και πήρε μια σπουδαία νίκη με τον Σάσα Βεζένκοφ να πραγματοποιεί μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους Ρώσους και αναδείχθηκε mvp της 13ης αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα, ο Βεζένκοφ αγωνίστηκε για 38:10’’, έχοντας 22 πόντους (7/7β., 3/3διπ., 3/7τρ.), 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 5 κλεψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 36 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν η 3η φορά στην καριέρα του Βεζένκοβ που παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη μίας αγωνιστικής στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.
Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες και συνέχισε την επέλασή του καθώς έλαμψε και κόντρα στην ΑΕΛ Novibet στο ντεμπούτο του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της
Σε ένα παιχνίδι που θύμισε τα μεγάλα ντέρμπι του παρελθόντος, ο Άρης Betsson νίκησε με 82-80 στο γεμάτο Ιβανώφειο τον Ηρακλή, με τον Τζόουνς να πετυχαίνει το νικητήριο καλάθι και τον Φόρμα να αποδεικνύεται μοιραίος στο τέλος.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου