Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπαρτζώκας – «Σημαντική νίκη – Έχουμε θετική ατμόσφαιρα και αυτοπεποίθηση»

Μπαρτζώκας – «Σημαντική νίκη – Έχουμε θετική ατμόσφαιρα και αυτοπεποίθηση»

Ο Γιώργιος Μπαρτζώκας στάθηκε, στις δηλώσεις του, εμφανίστηκε ευχαριστημένος από τη νίκη, ενώ στάθηκε στα χαμένα σουτ του Ολυμπιακού,

Τη μεγάλη νίκη με σκορ 87-84 πανηγύρισε ο Ολυμπιακός στη Ρωσία, κόντρα στην Ούνικς, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στην αυτοπεποίθηση που έδειξαν οι παίκτες του, παίρνοντας έτσι το θετικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στα πολλά χαμένα μακρινά σουτ, στην αντιμετώπιση του Μουσταφά Φαλ από την Ούνικς, αλλά και στην ευστοχία της ομάδας του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Συγχαρητήρια στην ομάδα και το σταφ για την νίκη. Είναι ένα αποτέλεσμα κόντρα σε μία ομάδα την οποία εκτιμώ. Μία νίκη που ήρθε κόντρα σε αντίπαλο με μομέντουμ και ο οποίος κέρδισε εδώ την Ρεάλ και το Μιλάνο. Το πιο σημαντικό είναι πως είχαμε 10 παραπάνω ασίστ από την Ούνικς και 7 περισσότερα ριμπάουντ.

Παρά το ότι χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ (24% στα τρίποντα) τα οποία ήταν και καλές επιλογές. Κερδίσαμε το ματς. Κάναμε αρκετά λάθη στο τέλος, κακές τακτικές επιλογές. Βιαζόμασταν για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Τελικά, αυτό που έχει σημασία είναι η νίκη, δεύτερη σερί εκτός έδρας.

Έχουμε καλή θετική ατμόσφαιρα, αυτοπεποίθηση. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι, αντιλαμβανόμενοι ότι κάθε παιχνίδι στην Euroleague είναι δύσκολο».

Για τα τρίποντα της Ούνικς: «Τα περισσότερα ήταν στην πρώτη περίοδο. Μετά είχαμε άλλα 40 λεπτά. Μπορούσαμε να κερδίσουμε και στην κανονική διάρκεια. Θέλαμε να περιορίσουμε τον Κάνααν και τον Χεζόνια, καθώς και την δημιουργία του Μπράουν. Προσπαθήσαμε να περιορίσουμε την κυκλοφορία της μπάλας. Έχουμε καλούς σκόρερ, δεν το αποδείξαμε βέβαια. Αλλά ήμασταν σταθεροί σε κάθε πλευρά του παρκέ και κερδίσαμε. Μερικές φορές είναι ένα ριμπάουντ, μερικές η τύχη. Σε κρίσιμα σημεία μπορούμε να παίξουμε καλά. Πιστεύουμε στην ομάδα».

Για την αντιμετώπιση του Φαλ: «Η Ούνικς σήμερα ήθελε να αποφύγει τα καλά σουτ του Ολυμπιακού στην ρακέτα. Ο Μπράουν είναι σπουδαίος αμυντικός, πολύ ευέλικτος. Μοιράζοντας την μπάλα είχαμε πολλά ελεύθερα σουτ. Συμβαίνει να κερδίζεις και χωρίς την καλό ποσοστό στα τρίποντα. Για εμάς ήταν μία πάρα πολύ σημαντική νίκη».

Sports in

Έγραψε ιστορία η Ρεάλ: Μυθικό επίτευγμα για τη «Βασίλισσα»!

Η Ρεάλ πέτυχε κάτι που δεν έχει καταφέρει ποτέ καμία άλλη ομάδα στο Champions League!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024