Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάντζιος – «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Μάντζιος – «Μας ενδιαφέρει το Κύπελλο, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα»

Ο τεχνικός του Αρη μίλησε για τη νίκη επί του ΟΦΗ, ωστόσο, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει της ρεβάνς, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

Ο Αρης επικράτησε του ΟΦΗ με 3-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον τεχνικό της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Ακη Μάντζιο, ο οποίος, ωστόσο, στις δηλώσεις που έκανε έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, τονίζοντας ότι ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα ακόμα, όσον αφορά την πρόκριση στην επόμενη φάση. Παράλληλα, ο Μάντζιος τόνισε ότι το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που ενδιαφέρει πολύ την ομάδα του και θα προσπαθήσει να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άκη Μάντζιου:

Για την καλή εμφάνιση σε συνέχεια εκείνης στην Τούμπα: «Είχαμε μια καλή εμφάνιση στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Βρήκαμε και άλλες φάσεις και απειλήσαμε και σε άλλες στιγμές. Το γκολ που δεχθήκαμε μας ενόχλησε και ενώ δεν είχαμε απειληθεί σε εκείνο το σημείο.

Βρήκαμε όμως το τρίτο γκολ και τελειώσαμε το παιχνίδι. Ο ΟΦΗ είναι καλή ομάδα, τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα, όταν έρθει η ώρα θα ετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό».

Για τις λίγες αλλαγές στην ενδεκάδα: «Δεν υπήρχε περίπτωση να κάνουμε πολλές αλλαγές. Είναι ένας θεσμός που μας ενδιαφέρει και δεν είχαμε πολλά περιθώρια να κάναμε αλλαγές. Είχαμε και αγωνιστικά προβλήματα οπότε έπαιξε και αυτό τον ρόλο του».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024