Στα… χνάρια της Ιταλίας και της Serie A ο Παναθηναϊκός και ο Παναιτωλικός.
Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών, θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο έχοντας μία οριζόντια κόκκινη γραμμή κάτω από τα μάτια τους, έπειτα από πρωτοβουλία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Με αυτό τον τρόπο εκδηλώνουν τη συμπαράστασή τους στις γυναίκες που έχουν πέσει θύματα βίας των συζύγων ή των συντρόφων τους και διατρανώνουν ότι πρέπει να μπει ένα τέλος σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.
Η συγκεκριμένη ενέργεια έγινε αυτό το Σαββατοκύριακο και στα γήπεδα της Serie A.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις