Ρωσία – 57 νεκροί και 63 τραυματίες από την έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στη Σιβηρία
Οι 50 τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία της Σιβηρίας, σύμφωνα με τον Βιτάλι Χεράσκοφ, τον υφυπουργό Υγείας στην περιφέρεια Κεμέροβο, όπου βρίσκεται το ανθρακωρυχείο Λιστβιάζναγια.
Οι ρωσικές αρχές γνωστοποίησαν ότι ο αριθμός των ανθρώπων που τραυματίστηκαν εξαιτίας έκρηξης μεθανίου σε ανθρακωρυχείο στη Σιβηρία χθες Πέμπτη ανέρχεται σε 63.
Οι 50 τραυματίες διακομίστηκαν και νοσηλεύονται σε τέσσερα νοσοκομεία της Σιβηρίας, σύμφωνα με τον Βιτάλι Χεράσκοφ, τον υφυπουργό Υγείας στην περιφέρεια Κεμέροβο, όπου βρίσκεται το ανθρακωρυχείο Λιστβιάζναγια.
Πηγές προσκείμενες στις υπηρεσίες διάσωσης ενημέρωσαν το πρακτορείο ειδήσεων TASS ότι το δυστύχημα στοίχισε τη ζωή σε 57 ανθρώπους.
Νωρίτερα, γινόταν λόγος για 52 νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων 6 μελών σωστικών συνεργείων.
Πηγή: ΑΠΕ
- Η εμπλοκή της Ελλάδας στην ένταση ΗΠΑ – Ιράν – Επισκέψεις αμερικανο – ΝΑΤΟικών σε στρατιωτικά νοσοκομεία
- Καθαρά Δευτέρα: Πώς πήρε το όνομά της και γιατί πετάμε χαρταετό
- Ελιά: Πώς ο «πράσινος χρυσός» της Ελλάδας φέρνει επενδύσεις
- Ο αληθινός Σέρπικο, ο Αλ Πατσίνο, η διαφθορά της αστυνομίας και το soundtrack του Μίκη Θεοδωράκη – Μια ιστορία από τα 70s
- Επιστρέφει η περιφερειακή λίγκα στα Βαλκάνια
- Πτολεμαΐδα: Στο χειρουργείο 17χρονος που τραυματίστηκε από κροτίδα
- Η αφιέρωση του Κώστα Σλούκα στον Αταμάν για τον χαμό της μητέρας του (vid)
- Ανυπολόγιστες οι ζημιές στη Λήμνο από την κακοκαιρία: Χωρίς νερό οικισμοί, αδιάβατοι δρόμοι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 22.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/tony-chen-9hX9N-wMyzQ-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442