Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Σιμεόνε δεν το… βάζει κάτω – «Είμαι πιo αισιόδοξος από ποτέ»

Ο Σιμεόνε δεν το… βάζει κάτω – «Είμαι πιo αισιόδοξος από ποτέ»

Πιο αισιόδοξος από ποτέ δηλώνει ο Ντιέγκο Σιμεόνε, παρά το γεγονός πως η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου της στο Champions League

Τραγωδία. Με αυτή τη λέξη μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος τη μέχρι στιγμής ευρωπαϊκή πορεία της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ναι, σύμφωνοι. Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε βρίσκεται σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο με Λίβερπουλ, Πόρτο και Μίλαν. Αλλά κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως μετά από πέντε αγωνιστικές οι φιναλίστ του 2014 και του 2016 θα βρίσκονταν στην τελευταία θέση.

Ο «Τσόλο» παρ’ όλα αυτά δεν χάνει την αισιοδοξία του. Και δηλώνει σίγουρος πως οι παίκτες του θα παίξουν πολύ καλά στο τελευταίο ματς του Champions League με την Πόρτο στο «Ντραγκάο».

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σιμεόνε:

«Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και δεν έχω κάτι να τους προσάψω. Κάναμε καλά πράγματα στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στην επίθεση θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερες επιλογές για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες για γκολ», τόνισε ο Αργεντινός προπονητής των «ροχιμπλάνκος» και πρόσθεσε: «Αλλά είμαι αισιόδοξος, πάντα θα είμαι, δεν θα αλλάξω ποτέ. Η ομάδα, αναμφίβολα, θα παίξει πολύ καλά στο τελευταίο παιχνίδι. Το Champions League δεν σου αφήνει περιθώρια για λάθη, καθώς προκρίνονται μόνο αυτοί που το αξίζουν. Η Μίλαν έχει την ευκαιρία να περάσει, η Πόρτο επίσης, όπως κι εμείς. Οποιος πραγματικά το αξίζει, θα περάσει. Αλλά είμαι πιο αισιόδοξος από ποτέ».

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024