Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτός είναι ο διάδοχος του Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ (pic)

Αυτός είναι ο διάδοχος του Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδωσε τα χέρια με τον Γερμανό τεχνικό ο οποίος θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι των «κόκκινων διάβολων» βρήκαν τον διάδαχο του Όλε Σόλσκιερ στον πάγκος της ομάδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ  του «Athletic», ο αγγλικός σύλλογος έδωσε τα χέρια με τον Ραλφ Ράνγκνικ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, ο οποίος αφήνει τον ρόλο του ως διευθυντής ποδοσφαίρου στην Λοκομοτίβ Μόσχαςγια να καθίσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντμέχρι το τέλος της σεζόν.

Η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και μετά την εκπνοή της εξάμηνης θητείας του Γερμανού τεχνικού στον πάγκο της ομάδας, καθώς θα αναλάβει συμβουλευτικό ρόλο και θα παραμείνει στο Μάντσεστερ μέχρι το 2024. Πλεόν το μόνο που απομένει είναι η επισημοποίηση της συνεργασίας ανάμεσα στις δύο πλευρές, η οποία ωστόσο θα καθυστερήσει λίγο υπάρχει μια καθυστέρηση με την έκδοση άδειας εργασίας του Γερμανού.

Στο παρελθόν ο Ράνγκνικ έχει περάσει από τους πάγκους των Αννόβερο, Σάλκε, Χόφενχαϊμ και Λειψία, ενώ σπουδαίοι προπονητές όπως ο Τόμας Τούχελ και ο Γιούργκεν Κλοπ έχουν παραδεχτεί πως έχουν επηρεαστεί από την φιλοσοφία του.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024