Σκέρτσος – Μέλη του Ρουβίκωνα βανδάλισαν το διαμέρισμά μου – Ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου
«Οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές διότι εχθρεύονται και απειλούν ευθέως τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, όπως είναι η ελευθερία της γνώμης, η ατομική ιδιοκτησία, η προστασία της οικογενειακής εστίας», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος.
Σύνθημα με μπογιές έγραψαν μέλη του Ρουβίκωνα χθες το βράδυ στον τοίχο του σπιτιού της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα αλλά και του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου.
Ο κ. Σκέρτσος με ανάρτησή του στο Facebook, αποκαλύπτει ότι τα μέλη του Ρουκίβωνα ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με την σύζυγό του. Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του «γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά».
«Οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές διότι εχθρεύονται και απειλούν ευθέως τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, όπως είναι η ελευθερία της γνώμης, η ατομική ιδιοκτησία, η προστασία της οικογενειακής εστίας», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Σκέρτσος.
Η ανάρτηση του κ. Σκέρτσου
«Τα μέλη του Ρουβίκωνα που βανδάλισαν χθες το διαμέρισμά μου και ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τη σύζυγό μου «επί τω έργω», γνώριζαν πολύ καλά εκτός από τη διεύθυνση του σπιτιού μου και ότι δεν έχω φρουρά. Παραβίασαν δηλαδή ανοιχτές πόρτες. Αυτό τους κάνει εκτός από εχθρούς της δημοκρατίας και θρασύδειλους.
Και ναι, οι δυνάμεις του Ρουβίκωνα είναι αντιδημοκρατικές διότι εχθρεύονται και απειλούν ευθέως τα συνταγματικά κατοχυρωμένα ατομικά δικαιώματα κάθε δημοκρατικού πολίτη, όπως είναι η ελευθερία της γνώμης, η ατομική ιδιοκτησία, η προστασία της οικογενειακής εστίας.
Γι’αυτό και η καταδίκη της δράσης τους πρέπει να είναι απόλυτη από τον πολιτικό κόσμο. Για να το πούμε απλά, όσοι δεν το κάνουν θεωρούν φυσιολογικό σε μια δημοκρατία όποιος διαφωνεί μαζί σου να σε εκφοβίζει βανδαλίζοντας το σπίτι σου χωρίς να έχει συνέπειες για αυτό. Δεν τους φοβόμαστε.»
Τι είπαν Πλεύρης-Οικονόμου για τις επιθέσεις
«Απολύτως χυδαία», χαρακτηρίζει ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, με ανάρτησή του στο twitter, την επίθεση στο σπίτι της κ. Γκάγκα και τονίζει: «Είμαστε όλοι δίπλα της. Δεν μας τρομάζουν δεν μας εκφοβίζουν».
Απολύτως χυδαία η επίθεση στην οικία της @MinaGagaP . Είμαστε όλοι δίπλα της. Δεν μας τρομάζουν δεν μας εκφοβίζουν
— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) November 25, 2021
Από την πλευρά του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ανέφερε κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών πως «μας προκαλεί εντύπωση πως ενώ το τελευταίο διάστημα έχουμε επιθέσεις σε 6 υπουργούς δεν έχει υπάρξει καμία καταδίκη απο την αντιπολίτευση».
- Μεξικό: Ο ρόλος των ΗΠΑ στην επιχείρηση εξόντωσης του βαρόνου ναρκωτικών Ελ Μέντσο
- Ρωσία: Ο Πούτιν θεωρεί «ύψιστη προτεραιότητα» την ανάπτυξη των πυρηνικών δυνάμεων της χώρας
- Βενεζουέλα: Αποφυλακίστηκαν άλλοι 23 πολιτικοί κρατούμενοι βάσει του νόμου περί αμνηστίας
- Μεξικό: Οι ΗΠΑ προτρέπουν τους Αμερικανούς «να παραμείνουν σε ασφαλή καταφύγια»
- Βενεζουέλα: Απεργία πείνας ξεκίνησαν πάνω από 200 κρατούμενοι που δεν καλύπτονται από την αμνηστία
- Μεξικό: Κύμα βίας πυροδοτεί ο θάνατος του Ελ Μέντσο – Εκκληση για ψυχραιμία από τη Σέινμπαουμ
- Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επανεξελέγη στην ηγεσία του κυβερνώντος κόμματος
- WhatsApp: Ανακοίνωσε πρόσβαση στο ιστορικό ομαδικών μηνυμάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-146x85.jpg)

![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 23.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/franz-nawrath-0vk_5JmDDZw-unsplash-315x220.jpg)
















































![Δόθηκε στην πυρά ο καρνάβαλος: Φαντασμαγορικά σκηνικά στην Πάτρα [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/karnavali_patra_2026_lixi-1200x700-315x220.jpg)




























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442