Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σπουδαίο διπλό της Άιντραχτ (2-0)

Σπουδαίο διπλό της Άιντραχτ (2-0)

Η Άιντραχτ πέρασε και από την έδρα της Φράιμπουργκ επικρατώντας με 2-0, σημείωσε τη δεύτερη διαδοχική της νίκη και πήρε βαθμολογική ανάσα.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε σπουδαία νίκη με 2-0 μέσα στη Φράιμπουργκ και ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα εκτός έδρας και η δεύτερη διαδοχική.

Η Άιντραχτ καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης ήταν εξαιρετικά καλή και δεν έδωσε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Φράιμπουργκ. Ουσιαστικά καθάρισε το παιχνίδι με δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Αρχικά στο 34ο λεπτό ο Λίντστρεμ άνοιξε το σκορ για την Άιντραχτ με ένα εκπληκτικό τέρμα, ενώ 9 λεπτά αργότερα στο 43ο ο Φίλιπ Κόστιτς με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-0 για την αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Εuropa League.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν υπήρχε κάτι το ιδιαίτερο εκτός από ένα δοκάρι για την Φράιμπουργκ με τον Χέφλερ. Έτσι έμεινε το 2-0 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης με την Άιντραχτ να στρέφει το βλέμμα της τώρα στο παιχνίδι με την Αντβέρπ όπου σε αυτό το ματς θα κριθεί η πρωτιά του ομίλου.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024