Ο Τζο Μπάιντεν, ο γηραιότερος εν ενεργεία πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών γιόρτασε σήμερα, 20 Νοεμβρίου, τα 79 του χρόνια, μία ημέρα μετά τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων των ιατρικών του εξετάσεων, που τον χαρακτηρίζουν ικανό να ηγηθεί της χώρας.
Ο Αμερικανός πρόεδρος περνά ένα ιδιωτικό Σαββατοκύριακο στο σπίτι του στο Ουίλμινγκτον, σε απόσταση 170 χιλιομέτρων από την Ουάσινγκτον.
«Χρόνια πολλά στον φίλο μου, τον αδελφό μου», του ευχήθηκε μέσω Twitter ο Μπαράκ Ομπάμα, που εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα κάνει ο Μπάιντεν, προκειμένου να «ξαναχτίσει» και να κάνει καλύτερη τη χώρα, όπως τόνισε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ.
Happy birthday to my friend and my brother, @POTUS! Thanks for giving all of us the gift of better infrastructure. Grateful for all you’re doing to build this country back better. pic.twitter.com/kF8Z4e8YQq
«Η Αμερική είναι ευγνώμων για την ενσυναίσθηση, την αξιοπρέπεια, την αγάπη σας για τη χώρα, καθώς και για την ηγεσία και το όραμά σας», δήλωσε η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας