Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέρασε από την Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β (2-1)

Πέρασε από την Καλαμάτα ο Παναθηναϊκός Β (2-1)

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2 σημείωσε ο Παναθηναϊκός Β’ που επικράτησε εκτός έδρας της Καλαμάτας με 2-1.

Την παρθενική του νίκη στo πρωτάθλημα της Super League 2 πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός Β’ που κέρδισε στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης την Καλαμάτα με 2-1. Σκόρερ για τους «πράσινους» οι Αθανασακόπουλος και Κούτσιας, με την «Μαύρη Θύελλα» να ισοφαρίζει προσωρινά.

Ο Παναθηναϊκός Β’ ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε στο 10’ με έξοχη εκτέλεση φάουλ του Ανδρέα Αθανασακόπουλου. Τα πράγματα δεν διαφοροποιήθηκαν μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, με την Καλαμάτα να παίζει κυρίως στις αντεπιθέσεις.

Το «τριφύλλι» στην επανάληψη μπήκε με διάθεση να καθαρίσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε στο 49′ με τον Σαρδέλη, με αποτέλεσμα να το πληρώσει επτά λεπτά αργότερα με τον Κόκορη να κερδίζει πέναλτι και τον Γιάννη Λουκίνα στο 56′  να φέρνει το παιχνίδι σε απόλυτη ισορροπία.

Η «Μαύρη Θύελλα» αναθάρρησε μετά την ισοφάριση ψάχνοντας και 2ο γκολ αλλά η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα ήταν αυτή που στο 81′ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με τον Αλέξη Κούτσια, ο οποίος με πλασέ νίκησε τον Ταΐρη. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προσπάθησε στη συνέχεια να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει, παρα μόνο μ’ ένα σουτ του Τάτου, το οποίο μπλόκαρε ο Ξενόπουλος.

Καλαμάτα (Αναστόπουλος): Ταΐρης, Μαβινγκά (44′  Μόζερ), Μπακαγιόκο, Κωνσταντινόπουλος, Παπατόλιος, Παυλίδης, Ματέους, Τάτος, Κόκκορης, Νάνι, Λουκίνας.

Παναθηναϊκός Β (Βονόρτας): Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Θεοχάρης, Σέχου, Αθανασακόπουλος, Αντωνίου, Σαρδέλης, Ρόμπι, Μαραθωνίτης, Μαρτίνης, Ηλιάδης.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024