Ιμπαγάσα – «Να δουλέψουμε σκληρά και να βελτιωθούμε»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Β’ μίλησε για τη νίκη επί της ΑΕΛ (1-0) και τόνισε ότι άπαντες στο μεγάλο λιμάνι θα πρέπει να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, για να παρουσιαστεί καλύτερη η ομάδα στα επόμενα παιχνίδια.
Ο Ολυμπιακός Β’ επικράτησε στον Ρέντη με 1-0 της ΑΕΛ και έκανε το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2.
Μετά το παιχνίδι με τη θεσσαλική ομάδα, ο τεχνικός των Πειραιωτών, Αριέλ Ιμπαγάσα, χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός Β’ και επισήμανε ότι άπαντες θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά, για να παρουσιαστεί η ομάδα καλύτερη στα επόμενα ματς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αριέλ Ιμπαγάσα:
Για τη νίκη επί της ΑΕΛ: «Είναι σημαντική η νίκη αλλά δεν παίξαμε καλά όπως στο προηγούμενο παιχνίδι, Μετράνε οι τρεις βαθμοί αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά μας για να βελτιωθούμε».
Για το πόσο βοηθούν αυτές οι δύο νίκες: «Είναι ένα καινούριο πρότζεκτ. Πρέπει να δουλεύουμε με τα παιδιά. Θα έρθουν δύσκολες στιγμές αλλά εμείς πρέπει να δουλεύουμε με τα παιδιά και να γινόμαστε καλύτεροι».
Για τη δύσκολη προετοιμασία λόγω των απουσιών: «Πρέπει να βρούμε μία ισορροπία και να κοιτάμε πότε γυρίζουν οι παίκτες από τις Εθνικές ομάδες. Τώρα θα παίζουμε ανά τρεις ημέρες και θα χρειαστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ».
- Λουτσέσκου μετά το Κύπελλο: «Είμαι συντετριμμένος – Ο ΠΑΟΚ είναι το σπίτι μου»
- Τέλος η σεζόν για τον Εμπαπέ; – Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα αγωνιστεί με τη Ρεάλ και ο στόχος του Μουντιάλ
- «Μπαμπάκα μου, τόσο υπερήφανη για εσένα»: Η κόρη του Χρήστου Κόντη πανηγυρίζει για το Κύπελλο του ΟΦΗ (pic)
- Συμφωνία της ΑΕΚ με Βίντα για ακόμη ένα χρόνο!
- Μπαρτζώκας: «Θα είναι μια σκληρή σειρά με τη Μονακό – Μπορεί να σκοράρει με κάθε τρόπο ο Βεζένκοφ»
- Μεθυσμένος ξανά ο Γκρίλις: «Πιάστηκε» να κοιμάται σε… καρέκλα μπαρ μετά από πάρτι (pics)
- Βεζένκοφ: «Κάνει λάθος όποιος θεωρεί εύκολη τη Μονακό»
- Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/anthony-E4SigA-v5l4-unsplash-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442