MEGA Stories: Οι υδάτινες ιστορίες της Εθνικής Πόλο Γυναικών
Την Πέμπτη 30 Απριλίου, το MEGA Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου μας βάζει στη πισίνα μαζί με την Εθνική Πόλο Γυναικών
Πίσω από τις μεγάλες νίκες, τις παγκόσμιες διακρίσεις και τα ολυμπιακά μετάλλια, εκεί όπου το ταλέντο συναντά τη σκληρή δουλειά, λειτουργεί ένας ζωντανός οργανισμός, με ιστορία και παράδοση δεκαετιών στον υγρό στίβο. Η εκπομπή MEGA Stories βρέθηκε στις πισίνες της προετοιμασίας και κατέγραψε την αθέατη πλευρά της Εθνικής Υδατοσφαίρισης Γυναικών.

Εκεί όπου μια δεμένη ομάδα αθλητριών συνδυάζει τον πρωταθλητισμό με την απόλυτη αφοσίωση, τοποθετώντας τον εγχώριο αθλητισμό σταθερά στην παγκόσμια κορυφή.

Οδηγοί σε αυτό το οδοιπορικό είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας γυναικών, Χάρης Παυλίδης και ο βοηθός προπονητή, Αντώνης Βλοντάκης, που κάνουν τον απολογισμό των θριάμβων, μιλούν για την παρακαταθήκη της Εθνικής και σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα της ομάδας, με ορίζοντα τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028.


Οι πρωταθλήτριες Έλενα Ξενάκη, Νεφέλη Κρασσά, Αφροδίτη Μπιτσάκου, Ανδρονίκη Καραγιάννη, Ειρήνη Νίνου, Σοφία Τορνάρου και Μαρία Πάτρα εξηγούν στην Δώρα Αναγνωστοπούλου πώς το πάθος για την κορυφή μπορεί να συμπορεύεται με την αδιάκοπη πίεση και τις δυσκολίες, μέσα και έξω από το νερό και μιλούν για το επόμενο διεθνές ραντεβού της ομάδας στα προκριματικά του World Cup στις αρχές Μαΐου στην Ολλανδία.

Η κάμερα ακολουθεί τις πρωταγωνίστριες στην καθημερινότητά τους, από τις εξαντλητικές προπονήσεις και τη μελέτη της τακτικής, μέχρι τις στιγμές αποφόρτισης, αποτυπώνοντας πώς ο αγώνας και η νίκη γίνεται η οργανική, φυσική συνέχεια της αφοσίωσής τους στο άθλημα.
Μια τηλεοπτική καταγραφή για τη δύναμη, την επιμονή και την ψυχή μιας ελίτ ομάδας έρχεται στο MEGA Stories με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου.
Παρουσίαση – Αρχισυνταξία: Δώρα Αναγνωστοπούλου
Σκηνοθεσία: Κωνσταντής Φραγκόπουλος
Έρευνα: Κώστας Μπουρούσης, Μάνος Φραγκιουδάκης
Οργάνωση παραγωγής: Αλέξανδρα Μπότη
Κινηματογράφηση: No Names Filming Team
Μοντάζ: Αλέξανδρος Αλευράς, Αφροδίτη Ταυρή
Ενδυματολόγος: Ηρώ Τσούρτου
#MegaStories
ΜΕ ΤΗ ΔΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΕΜΠΤΗ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, ΣΤΙΣ 00:40
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
- Οδηγός ανθρωπιστικής βοήθειας πυροβολήθηκε στο κεφάλι από στρατιώτη του Ισραήλ ενώ στέκονταν με τα χέρια ψηλά
- Συναγερμός στη Γαλλία, ο Εμπαπέ αποχώρησε τραυματίας και έβαλε πάγο στο πόδι (vids)
- Volkswagen: Εγκρίθηκαν μέτρα εξυγίανσης χωρίς, προς το παρόν, απολύσεις και κλείσιμο εργοστασίων
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ανάβει πράσινο φως για τις αντιδημαρχίες
- Ερντογάν: Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις σε KAAN και F-35 μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442