Πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ επιβλήθηκε από την αστυνομία σε ένα καφενείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, καθώς όπως βρέθηκε έπειτα από έλεγχο που έγινε στο πλαίσιο των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων που ισχύουν για τον κοροναϊό, διαπιστώθηκε ότι εξυπηρετούνταν πελάτης που δεν είχε τα απαραίτητα πιστοποιητικά.
Επιπλέον επιβλήθηκε “λουκέτο” 15 ημερών ενώ πρόστιμο βεβαιώθηκε και στον πελάτη.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 31 παραβάσεις των 300 ευρώ, για μη χρήση μάσκας, από πελάτες και εργαζόμενους καταστημάτων και μία παράβαση σε κατάστημα, για μη ανάρτηση μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.