Η διοίκηση του νοσοκομείου στο Θριάσιο εξέδωσε ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί.

Την ώρα που οι νοσοκομειακοί γιατροί διαμαρτύρονται ότι ασθενείς με κοροναϊό νοσηλεύονται σε κοντέινερ, η διοίκηση του Θριάσιου Νοσοκομείου κυκλοφόρησε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι η νοσηλεία όλων γίνεται «με απόλυτη ασφάλεια».

Η τοποθέτηση της διοίκησης του νοσοκομείου

Το δελτίο Τύπου της διοίκησης του νοσοκομείου αναφέρει: «Η νοσηλεία των ασθενών στο Νοσοκομείο Θριάσιο γίνεται με απόλυτη ασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν τέθηκε σε κίνδυνο η υγεία των ασθενών καθώς τηρούνται όλοι οι κανόνες και οι διαδικασίες που έχει θέσει σε ισχύ η Διοίκηση και το επιστημονικό συμβούλιο του Νοσοκομείου.

Σε σχέση με τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα σημειώνουμε ότι στο νοσοκομείο έχει δημιουργηθεί χώρος εξέτασης περιστατικών θετικών στον κοροναϊό ως επέκταση του χώρου των ΤΕΠ, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ προκειμένου να εξετάζονται και να αντιμετωπίζονται οι θετικοί στη νόσο ασθενείς με ασφάλεια.

Όσοι ασθενείς χρήζουν εισαγωγής, μεταφέρονται στις κλίνες covid του νοσοκομείου στον τέταρτο όροφο βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται εκτός ΜΕΘ με απόλυτη ασφάλεια ένα περιστατικό non-covid το οποίο είναι δηλωμένο στην πλατφόρμα του ΕΚΑΒ».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr