Ένα διαφορετικό concept κλήθηκαν να βγάλουν εις πέρας τα μοντέλα του GNTM4. Στο Σοφικό Κορινθίας, ντύθηκαν cowboys και cowgirls, ανέβηκαν σε έναν μηχανικό μαινόμενο ταύρο και φωτογραφήθηκαν για την καμπάνια βιταμινούχου νερού.
Για το δικό του σετ ανέβηκε ο Γιάννης Μπούτος, ο οποίος δεν είναι η πρώτη φορά που είχε πτώση σε φωτογράφιση, προκαλώντας άγχος στους κριτές.
Προς το τέλος της δοκιμασίας και με την φόρα που είχε αναπτύξει ο ταύρος, ο Γιάννης τινάχτηκε και προσγειώθηκε στην άκρη.
Μάλιστα σφάδαζε από τον πόνο, με τον Γιώργο Καράβα να τρέχει για να δει τι είχε συμβεί και σε τι κατάσταση βρισκόταν.
Όπως ανέφερε το μοντέλο, χτύπησε έντονα το πόδι του αλλά ευτυχώς δεν του είχε γυρίσει.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας