Με πνευμονία εισήχθη στο νοσοκομείο ο Νίκος Στραβελάκης – Νοσεί με κοροναϊό
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Νίκος Στραβελάκης ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.
Με συμπτώματα πνευμονίας εισήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Σωτηρία», ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης που νοσεί από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας με κοροναϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός δημοσιογράφος ταλαιπωρούνταν τα τελευταία εικοσιτετράωρα από έντονο βήχα με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μεταβεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.
Οι γιατροί πρότειναν την άμεση εισαγωγή του, προκειμένου να παρακολουθείται επισταμένως η πορεία της υγείας του.
Έχει κάνει και την αναμνηστική δόση εμβολίου
Σημειώνεται ότι ο κ. Στραβελάκης, έχει κάνει και την αναμνηστική δόση του εμβολίου, ενώ βρισκόταν σε κατ’ οίκον καραντίνα από την περασμένη Δευτέρα.
Είχε κάνει από τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας αλλεπάλληλα self test τα οποία όμως έβγαιναν αρνητικά και όταν τα συμπτώματα επέμεναν επικοινώνησε εκ νέου με τον προσωπικό του γιατρό που του συνέστησε να προβεί και σε τεστ PCR το οποίο βρήκε θετικό.
Ειδικότερα, ο έμπειρος δημοσιογράφος, ο οποίος την Πέμπτη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου κατά της Covid με το σκεύασμα της Pfizer, εμφάνισε συμπτώματα γρίπης δυο μέρες μετά, το Σάββατο.
Το self test που έκανε βγήκε αρνητικό με τους γιατρούς να κάνουν λόγο για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου.
Τα συμπτώματα συνεχίστηκαν και την Κυριακή, με το νέο τεστ να βγαίνει ξανά αρνητικό.
Ο κ. Στραβελάκης υπεβλήθη σε rapid test το πρωί της Δευτέρας, που ήταν αρνητικό, ωστόσο έπειτα από συμβουλή του γιατρού του, υπεβλήθη σε μοριακό έλεγχο, που τον «έδειξε» θετικό αργά το απόγευμα της ίδιας μέρας.
- Χριστοδουλίδης για βίντεο περί διαφθοράς: Είμαι εδώ, δεν έχω να φοβηθώ οτιδήποτε
- Παζλ για δυνατούς λύτες: Είναι ο Μάρλον Μπράντο ο αληθινός πατέρας του μικρότερου γιου του Μάικλ Τζάκσον;
- «Έφυγε» ο Ρολάν Κουρμπίς που είχε περάσει από τον Ολυμπιακό
- Αρχαίος τάφος στην Τουρκία ίσως φιλοξενούσε συγγενή του βασιλιά Μίδα
- Inside Iran’s Most Dangerous Uprising in Decades
- Ανδρουλάκης: Τεράστιες ευθύνες της ΝΔ για τη Mercosur, το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη στηρίξει – Πυρά για ΟΠΕΚΕΠΕ
- Πότε θα γίνει η τελευταία επιστροφή ενοικίου – Ποιους αφορά
- Σέρρες: Εισαγγελική έρευνα μετά τις αναφορές του «Χαμόγελου του Παιδιού» για το οικογενειακό περιβάλλον του 16χρονου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442