GNTM – Σήμερα η πιο απρόσμενη αποχώρηση από το ριάλιτι μόδας
Μια αναπάντεχη προσθήκη στο top11 αιφνιδιάζει τους πάντες και «απειλεί» να αλλάξει τις δυναμικές στον διαγωνισμό
Οι μέρες περνούν, παίκτες αποχωρούν και οι ίντριγκες συνεχίζονται στο τηλεοπτικό ριάλιτι μόδας, με τις πρωινές συζητήσεις των παικτών να επικεντρώνονται στην αποχώρηση της Άννας Βαλτατζή.
Έτσι, τα 12 πλέον Top Models θα βρεθούν σήμερα στο πλατό μιας ακόμα ιδιαίτερης φωτογράφισης. Υπό την καθοδήγηση του Γιώργου Καράβα και της Ζενεβιέβ Μαζαρί, οι παίκτες και οι παίκτριες ποζάρουν για μια καμπάνια περίεργων ροφημάτων. Τα χρώματα, οι υφές και η απόλαυση είναι τα στοιχεία που πρέπει να αποτυπωθούν σε κάθε φωτογραφικό κλικ. Το σημερινό έπαθλο είναι μια επαγγελματική φωτογράφηση δια χειρός Xander Romanov.
Οι τέσσερις κριτές του GNTM 4, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός, θα αποφασίσουν ποια μοντέλα κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα και ποιος θα αποχωρήσει.
Οι πληροφορίες λένε πως σήμερα θα έχουμε την πιο απρόσμενη αποχώρηση του διαγωνισμού.
- Μυθικός Γιόκιτς ανήμερα των Χριστουγέννων: Έκανε την τρίτη καλύτερη επιθετική επίδοση στην ιστορία του NBA
- Εντείνονται οι βομβαρδισμοί στα σύνορα Ταϊλάνδης-Καμπότζης – Σε εξέλιξη συνομιλίες με τον Ρούμπιο
- The Lowdown – H νέα δραματική σειρά του Ίθαν Χοκ είναι ξεκαρδιστικά συγκινητική
- AI κάτσε λίγο στην άκρη… – Πότε πατάμε pause για να δουλέψει ο εγκέφαλος
- Παναγιώτα Διαμαντή: Ελληνίδα δασκάλα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους εκπαιδευτικούς του κόσμου
- Ακραίες καταστάσεις στην Τουρκία: 29 ακόμη συλλήψεις στο πλαίσιο έρευνας για παράνομα στοιχήματα
- Υπερτουρισμός: Νέοι κανόνες στην Ευρώπη – Τι αλλάζει στα ταξίδια το 2026 και τι ισχύει στην Ελλάδα
- Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)
























![Φόροι: Ποιες φορολογικές εκκρεμότητες λήγουν το 2025 [πίνακας]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/ΧΡΗΜΑΤΑ-315x220.jpg)







































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442