Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός μέσα στη Σλοβακία επί της Κομάρνο!
Οι Πειραιώτες βρέθηκαν πίσω με 1-0 σετ από τους Σλοβάκους, αλλά έκαναν μεγάλη ανατροπή και πήραν τη νίκη με 3-1 σετ στο 1ο ματς του 2ου προκριματικού γύρου του LEN Champions League.
Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση ενόψει του επαναληπτικού που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/10) στο Ρέντη.
Εφόσον ξεπεράσουν το εμπόδιο της Κομάρνο, οι Ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν μια εκ των Χέμπαρ – Σολιγκόρσκ για να δώσουν το «παρών» στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Το πρώτο σετ κατέληξε στην ομάδα της Σλοβακίας (25-22), ενώ στο δεύτερο έγινε μάχη, με τον Ολυμπιακό να παίρνει το σετ με 40-38 και να ισοφαρίζει σε 1-1 το παιχνίδι.
Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης παίχτηκαν συνολικά 78 πόντοι, με το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη να χάνει πολλά σετ πόιντς και μάλιστα σε κόντρα επιθέσεις.
Στο τέλος, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν το 40-38 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 την αναμέτρηση.
Στο δεύτερο σετ της αναμέτρησης παίχτηκαν συνολικά 78 πόντοι, με το συγκρότημα του Δημήτρη Καζάζη να χάνει πολλά σετ πόιντς και μάλιστα σε κόντρα επιθέσεις. Στο τέλος, ωστόσο, οι Ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κάνουν το 40-38 και να ισοφαρίσουν σε 1-1 την αναμέτρηση.
Ο Ολυμπιακός πήρε το μομέντουμμ και έκανε την ολική ανατροπή, παίρνοντας το 3ο σετ με 25-21 και έκανε το 1-2. Οι Σλοβάκοι πίεσαν αρκετά τους παίκτες του Καζάζη στο 4ο σετ, αλλά οι Ερυθρόλευκοι ήταν συγκεντρωμένοι στον στόχο τους, ανέβασαν ρυθμούς και ολοκλήρωσαν τη σπουδαία ανατροπή κάνοντας το 25-22 και κατέκτησαν τη νίκη με 3-1 σετ.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.