Παράπονα από τη διαιτησία έχει ο Ατρόμητος για περίπτωση πέναλτι που δεν καταλογίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Στο 18ο λεπτό, ο Κλωναρίδης προσπάθησε να μπει στην περιοχή της Ένωσης, με τον παίκτη του Γιώργου Παράσχου να δέχεται ένα μαρκάρισμα από τον Ρότα και να πέφτει στο χορτάρι, με τον διαιτητή της συνάντησης να αφήνει το ματς να συνεχιστεί.
Με βολή του Κέντρικ Ναν στα 2,1'' και κλέψιμο του Χέιζ- Ντέιβις στην τελευταία φάση, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «σπάσει» το πλεονέκτημα έδρα της Βαλένθια στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα στο πρώτο παιχνίδι τη Μονακό, ωστόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε στις δηλώσεις του ότι στο δεύτερο την ερχόμενη Πέμπτη (30/4) περιμένει σαφώς μεγαλύτερη αντίσταση.