Μητέρα διοργάνωνε μυστικά πάρτι με μεθυσμένους εφήβους και όργια
Η 47χρονη μητέρα κρατούσε μυστικά τα πάρτι από τους γονείς των παιδιών ακόμα και από τον άντρα της, τη στιγμή που 14χρονα παιδιά μεθούσαν τόσο πολύ που «ήθελαν να ξεράσουν, δεν μπορούσαν να σταθούν όρθια και έπεφταν αναίσθητα»
Μία μητέρα από την Καλιφόρνια φέρεται να διοργάνωνε μυστικά πάρτι όπου έδινε σε εφήβους ποτά και προφυλακτικά, ενώ τους παρακολουθούσε την ώρα που επιδίδονταν σε σεξουαλικές πράξεις, σύμφωνα με τους εισαγγελείς.
Σύμφωνα με τη New York Post, η Σάνον Ο’ Κόνορ έβλεπε γελώντας έναν μεθυσμένο έφηβο να χτυπά ένα κορίτσι, φίλη του 15χρονου γιου της, λένε έγγραφα της δικογραφίας.
Η 47χρονη μητέρα κρατούσε μυστικά τα πάρτι από τους γονείς των παιδιών ακόμα και από τον άντρα της, τη στιγμή που 14χρονα παιδιά μεθούσαν τόσο πολύ που «ήθελαν να ξεράσουν, δεν μπορούσαν να σταθούν όρθια και έπεφταν αναίσθητα».
«Χρειάστηκε να βγουν μπροστά κάποια γενναία παιδιά ώστε να αποκαλύψουν όλη αυτήν την ιστορία» δήλωσε ο δικηγόρος Τζεφ Ρόζεν. «Ως γονιός, είμαι σοκαρισμένος. Ως δικηγόρος, είμαι αποφασισμένος να λογοδοτήσουν αυτοί οι ενήλικες που έβαλαν σε κίνδυνο τα παιδιά».
Η Ο’Κόνορ αντιμετωπίζει 39 ποινικά αδικήματα.
California mom allegedly hosted wild, drunken sex parties for teens https://t.co/SY4zZ28MIC pic.twitter.com/C7PLSxM6Ux
— New York Post (@nypost) October 12, 2021
- Σκύλος στο αεροπλάνο – Προετοιμάστε τον για να έχετε ένα ομαλό ταξίδι
- Κακοκαιρία Byron: «Πνίγηκε» στη λάσπη η Μονή Επανωσήφη – Δυνατοί άνεμοι σάρωσαν καταστήματα στον Άγιο Νικόλαο
- Κακοκαιρία Byron: Ήχησε το 112 στην περιοχή «Ποντιακά» Ελευσίνας – Πιθανή υπερχείλιση του ποταμού
- Ο Μανδάς αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Δεν έχω μιλήσει με κανέναν»
- Ο Κουέντιν Ταραντίνο τελικά «δεν αντέχει» τους μισούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ – Και πιο πολύ τον Όουεν Γουίλσον
- Πούτιν: Θερμή υποδοχή του Ρώσου προέδρου στην Ινδία – Στο επίκεντρο το πετρέλαιο, υπό την πίεση των ΗΠΑ
- Το Παγκόσμιο Κύπελλο… ξεκινάει: Το βράδυ της Παρασκευής η κλήρωση του Μουντιάλ 2026
- Κακοκαιρία Byron: Υπερχείλισε ποταμός – Κινδύνευσαν τουρίστες και κάτοικοι στη Φοινικούντα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 05.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/pexels-kammeran-gonzalez-keola-3137381-9559884-315x220.jpg)











































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442