Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γκέλα στο 98' για την  Κύπρο (2-2)

Γκέλα στο 98′ για την Κύπρο (2-2)

Η Κύπρος κρατούσε τη νίκη κόντρα στη Μάλτα, αλλά δέχτηκε γκολ στις καθυστερήσεις (2-2) και παραμένει στην τελευταία θέση του 8ου ομίλου για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η Κύπρος έφτασε πολύ κοντά στη δεύτερη νίκη της στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά δέχτηκε γκολ στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων από τη Μάλτα, με αποτέλεσμα το ματς της 7ης αγωνιστικής να λήξει ισόπαλο (2-2).

Έτσι, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου παρέμεινε στην τελευταία θέση με 5 βαθμούς, όσους έχει και η Μάλτα.

Ο 28χρονος αμυντικός των φιλοξενούμενων, Ζαχ Μουσκάτ ισοφάρισε στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων, για το τελικό 2-2, αποτέλεσμα που διατήρησε τους Κύπριους στην τελευταία θέση του γκρουπ με 5 βαθμούς, όσους έχει και ο σημερινός τους αντίπαλος.

Η ομάδα του Κωστένογλου, η οποία έχει αποκλειστεί και μαθηματικά από τη συνέχεια από την περασμένη αγωνιστική, προηγήθηκε με τον Παπουλή στο 7΄, αλλά οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» με τον Μουσκάτ στο 53΄.

Ο επιθετικός της Λουντογκόρετς, Πιέρος Σωτηρίου, στο 80΄ λεπτό της αναμέτρησης, μετά από ασίστ του Πίττα ο οποίος είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό νωρίτερα στην θέση του Ανδρέου, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους κι όλα έμοιαζαν να έχουν τελειώσει, αλλά και πάλι ο Μουσκάτ στο 90΄+8 «τιμώρησε» την Κύπρο, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

ΚΥΠΡΟΣ: Μιχαήλ, Ανδρέου (78’ Πίττας), Κώστας Σωτηρίου, Αντωνιάδης, Δημητρίου (86’ Ψάλτης), Ν.Ιωάνου, Κάστανος, Χάμπος Κυριάκου (79’ Γκόγκιτς), Παπουλής (86’ Παναγιώτου), Λοΐζου (60’ Κακουλλής), Π.Σωτηρίου

ΜΑΛΤΑ: Μπονέλο (82’ Γκαλέα), Μουσκάτ, Πέπε, Μποργκ (57’ Σο), Κομεντζούλι, Τέουμα, Καρουάνα (46’ Πιζάνι), Ατάρντ, Εμπόνγκ (70’ Ντίμεχ), Γκρεχ (70’ Ντεγκαμπριέλε), Μοντεμπέλο.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024