Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βασικοί ξανά Μαντί και Αγκιμπού

Βασικοί ξανά Μαντί και Αγκιμπού

Οι Μαντί Καμαρά και Αγκιμπού Καμαρά ήταν βασικοί στο παιχνίδι της Γουινέας με το Σουδάν (2-2) – Εγινε αλλαγή στο 76′ ο Αγκιμπού, στον πάγκο ο Μαμαντού Κανέ.

Δυσκολεύει πολύ η πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ για την Γουινέα των Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά και Μαμαντού Κανέ. Η εθνική ομάδα των τριών «ερυθρόλευκων», ήρθε ισόπαλη 2-2 με το Σουδάν και πλέον βρίσκεται στο -3 από το Μαρόκο, που είναι στην πρώτη θέση έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Οι Μαντί και Αγκιμπού ξεκίνησαν και πάλι βασικοί, όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι με το Σουδάν (1-1), ενώ ο Κανέ έμεινε στον πάγκο και δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ντιντιέ Σιξ.

Στο παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Αγκαντίρ του Μαρόκου (σ.σ λόγω του πραξικοπήματος που έχει γίνει στη Γουινέα), η εθνική ομάδα των τριών «ερυθρόλευκων» άνοιξε το σκορ στο 46’ με τον Καντέ, αλλά στο 64’ το Σουδάν ισοφάρισε με τον Μαχμούντ. Στο 67’ ο Μπάγιο έκανε το 2-1 και στο 76’ ο Ντιντιέ Σιξ έκανε αλλαγή τον Αγκιμπού Καμαρά, βάζοντας στη θέση του τον Καμανό. Όλα έδειχναν ότι η Γουινέα θα καταφέρει να πάρει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, αλλά στο 88’ ο Καμάλ έκανε το 2-2 και ανάγκασε την ομάδα του Σιξ στην τρίτη της ισοπαλία σε ισάριθμα παιχνίδια.

Μια ισοπαλία που φέρνει τη Γουινέα στην τρίτη θέση του ομίλου με 3 πόντους, με το Μαρόκο (σ.σ δεν έχει κληθεί ο Ελ Αραμπί) να είναι στην κορυφή με 6 και ένα ματς λιγότερο, ενώ ακολουθεί η Γουινέα – Μπισσάου, η οποία επίσης έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Στον… πάτο παρέμεινε το Σουδάν με 2 βαθμούς.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024