«Φωτιά» έχουν πάρει τα προγνωστικά του νικητή της Χρυσής Μπάλας από χθες, καθώς το France Football έκανε γνωστά τους 30 υποψήφιους του μεγαλύτερου ατομικού βραβείου του πλανήτη.
Φυσικά, μέσα στα 30 ονόματα βρίσκεται και αυτό του Ζορζίνιο, ο οποίος κατάκτησε το Champions League με την Τσέλσι και το Euro με την εθνική ομάδα της Ιταλίας.
Και σύμφωνα με τον προπονητή του στους «μπλε», Τόμας Τούχελ, ο Ιταλός μέσος είναι αυτός που θα πρέπει να κατακτήσει τη Χρυσή Μπάλα.
«Ο Ζορζίνιο αξίζει τη Χρυσή Μπάλα. Είναι ένας πολύ έξυπνος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και είναι τιμή μου να είμαι προπονητής του. Ελπίζω να τα καταφέρει», ανέφερε ο Τούχελ.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.