Ανακοίνωση για τα καπνογόνα που άναψαν στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό εξέδωσε πριν από λίγη ώρα η Θύρα 7.
Αναλυτικά όσα αναφέρει:
Η ΘΥΡΑ 7 είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ να υπερασπιστεί την πραγματικότητα και τον εαυτό της μετά την άτοπη προχτεσινή ανακοίνωση της ΠΑΕ!
Δεν γίνεται να φταίνε οι οπαδοί σε απόλυτο βαθμό για ένα κακό αποτέλεσμα!
Ψάχνοντας την ευθύνη στους οπαδούς δεν θα διορθωθούν τα όποια λάθη έχουν οδηγήσει στην απώλεια βαθμών με μικρότερες ομάδες!
Αν η ΠΑΕ ήθελε να μας κατακρίνει για κάποια συμπεριφορά,η οποία το μόνο σίγουρο είναι πως πάντα έχει ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΙΝΗΤΡΑ, έπρεπε να γίνει κατ’ ιδίαν και όχι εν θερμώ και δημόσια! Τέτοιες ανακοινώσεις μόνο κακό κάνουν….
Η ΘΥΡΑ 7 έχει βγει αμέτρητες φορές κόντρα σε όλους και σε όλα να στηρίξει την διοίκηση της ομάδας, σε βαθμό που έχει κατηγορηθεί από τους αντιπάλους για άβουλη στήριξη στους προέδρους του Ολυμπιακού.
Παρ’ όλα αυτά δεν δεχόμαστε από κανένα να μας προσβάλει με κανένα τρόπο, ώστε να μηδενίζεται η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ προσφορά μας στο σύλλογο! Ειδικά για ένα περιστατικό,το οποίο δεν έγινε εσκεμμένα και δικαιολογείται από την τεράστια επιθυμία των οπαδών μας να δουν την ομάδα σε ντέρμπι με τον ΠΑΟ μετά από τόσους αγώνες χωρίς παρουσία θεατών!
Γνωρίζουμε πολύ καλά ποιες είναι οι ευθύνες μας και θα το δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα από τους γνωστούς εχθρούς του Ολυμπιακού να φέρει στην ερυθρόλευκη οικογένεια εσωστρέφεια και να δημιουργήσει προβλήματα στην ομάδα! Αυτές οι καταστάσεις είναι ο ΚΑΝΟΝΑΣ στους αντιπάλους μας και όχι η ΕΞΑΙΡΕΣΗ όπως στην δική μας οικογένεια!
Η ΘΥΡΑ 7 δεν είναι ένας απλός σύνδεσμος οπαδών, είναι ο μεγαλύτερος ΟΠΑΔΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ στην Ελλάδα και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης!
Μια οπαδική οργάνωση που στις μεγάλες νίκες είναι ο 12ος παίκτης! Αυτή που όταν δημιουργεί choreo, τα οποία θαυμάζει όλος ο πλανήτης, τα φλας από τα κινητά των απλών φίλων της ομάδας παίρνουνε φωτιά και γίνονται πόστερ στα δωμάτια των πιτσιρικάδων!
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ κάποιοι φίλαθλοι που στοχοποιείτε τους οργανωμένους οπαδούς στα social media!! Τελευταίο αλλά πολύ σημαντικό.
ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Κ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ !
Για εμάς το χτεσινό συμβάν είναι ένα ατυχές γεγονός.
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ!
Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να μεγαλώνει Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ!
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Μετά την ολοκλήρωση των play offs και τις προκρίσεις των Λ.Δ. Κονγκό και Ιράκ, έγιναν γνωστές πλέον και οι 48 ομάδες που προκρίθηκαν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2026.
Δεν επιλέχθηκαν Έλληνες διεθνείς διαιτητές ούτε σε αυτό το «παράθυρο» των Εθνικών ομάδων ανδρών, άλλη μια απόδειξη ότι δεν τους εμπιστεύονται. Αιτία οι ανύπαρκτες διεθνείς σχέσεις ΕΠΟ, Λανουά
Στην τελική φάση του Μουντιάλ του προσεχούς καλοκαιριού πέρασαν Τουρκία, Σουηδία , Βοσνία και Τσεχία. Δείτε πως διαμορφώθηκαν οι 12 όμιλοι της διοργάνωσης και το αναλυτικό πρόγραμμα.