Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το πρόγραμμα-φωτιά του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή

Το πρόγραμμα-φωτιά του Ολυμπιακού μετά τη διακοπή

Ο Ολυμπιακός μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες έχει να δώσει 6 ματς σε 22 ημέρες, με όλες τις αναμετρήσεις να είναι κομβικές και να κρίνουν πολλά σε πρωτάθλημα και Europa League

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Παναθηναϊκό στο «αιώνιο» ντέρμπι, παρά το γεγονός πως είχε πολλές ευκαιρίες να πάρει το ματς, με αποτέλεσμα να «πέσει» από την πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Οι Ερυθρόλευκοι, έπειτα από ένα 20ήμερο όπου έδωσαν αρκετά και δύσκολα ματς, είχαν δύο απώλειες βαθμών, αυτήν κόντρα στο Τριφύλλι και εκείνη κόντρα στον Ατρόμητο, στην πρεμιέρα, με τον ίδιον ακριβώς τρόπο.

Στο Europa League από την άλλη έκαναν το 2/2 με Αντβέρπ και Φενέρ και έχουν το πάνω χέρι στον όμιλο, ενόψει της συνέχειας στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έρχονται δυο εβδομάδες χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω των εθνικών ομάδων.

Φυσικά, αρκετοί ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού θα είναι εκτός Ρέντη για να συμμετάσχουν με τις εθνικές τους ομάδες στα προκριματικά του Μουντιάλ και το Nations League, ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του θα προετοιμάσει όσους μείνουν πίσω για ένα νέο «καυτό» 20ήμερο.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της διακοπής ο Ολυμπιακός δίνει μια σειρά από κομβικά και δύσκολα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Europa League και θέλει να πάρει κεφάλι και στις δυο διοργανώσεις.

Οι Ερυθρόλευκοι θα δώσουν σε διάστημα 22 ημερών 6 ματς (4 για το πρωτάθλημα και 2 για το Europa League), με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει μια πολύ δύσκολη δοκιμασία στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (17/10), τέσσερις μέρες μετά το πολύ σημαντικό ματς με την Άιντραχτ στη Γερμανία (21/10) και στις 24/10 το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.

Σε εκείνο το διάστημα υπάρχει μετά ένα 6ήμερο χωρίς ματς και μετά οι Ερυθρόλευκοι ταξιδεύουν στο Αγρίνιο, για να αντιμετωπίσουν τον Παναιτωλικό (30/10), ενώ εν συνεχεία υποδέχονται την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη για την 4η αγωνιστική του Europa League (4/11) και κλείνουν τρεις ημέρες μετά το πρόγραμμα-βουνό με τον Ιωνικό στο φαληρικό γήπεδο (7/11).

Αναλυτικά το πρόγραμμα-φωτιά του Ολυμπιακού: 

17/10 ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός
21/10 Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός
24/10 Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
30/10 Παναιτωλικός – Ολυμπιακός
4/11 Ολυμπιακός – Άιντραχτ Φρανκφούρτης
7/11 Ολυμπιακός – Ιωνικός

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024