Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Τέζαρε» τη Νάπολι η Σπαρτάκ (2-3) – Φουλ για πρόκριση η Λέγκια, 1-0 τη Λέστερ

«Τέζαρε» τη Νάπολι η Σπαρτάκ (2-3) – Φουλ για πρόκριση η Λέγκια, 1-0 τη Λέστερ

Σε ένα τρομερό ματς στην Ιταλία, η Σπαρτάκ Μόσχας κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς απέναντι στη Νάπολι, επικρατώντας με 3-2 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Τεράστιο «τρίποντο» για τη Λέγκια, που επικράτησε με 1-0 της Λέστερ και έκανε το 2/2 στον όμιλο!

Σε ένα τρομερό ματς στην Ιταλία, η Σπαρτάκ Μόσχας κατάφερε να φέρει «τούμπα» το ματς απέναντι στη Νάπολι, επικρατώντας με 3-2 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Τεράστιο «τρίποντο» για τη Λέγκια, που επικράτησε με 1-0 της Λέστερ και έκανε το 2/2 στον όμιλο!

Νάπολι – Σπαρτάκ Μόσχας 1-2

Διπλό πρόκρισης στην Ιταλία για τη Σπαρτάκ Μόσχας που επικράτησε της Νάπολι με 3-2! Παρότι η Νάπολι προηγήθηκε με το… καλημέρα, η Σπαρτάκ κατάφερε να φέρει… τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος, βάζοντας έτσι τους «παρτενοπέι» σε μεγάλους μπελάδες, εν όψει και της συνέχειας.

Μόλις 11 δευτερόλεπτα χρειάστηκαν στους γηπεδούχους για να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο τερματοφύλακας της Σπαρτάκ έκανε λάθος στην προσπάθειά του να μαζέψει την μπάλα και ο Ελμάς με δυνατό σουτ έκανε το 1-0 από πολύ νωρίς.

Αυτό ήταν και το δεύτερο ταχύτερο γκολ που έχει επιτευχθεί στη διοργάνωση, καθώς ο Σικόρα της Σλόβαν Λίμπερετς το 2016 είχε σκοράρει στα 10,69 δευτερόλεπτα, κρατώντας την πρωτιά στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία.

Η κόκκινη κάρτα του Μάριο Ρούι στο 30′ άλλαξε τα δεδομένα, καθώς η ομάδα του Σπαλέτι έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές για την υπόλοιπη μία ώρα της αναμέτρησης. Οι Ρώσοι μπήκαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και φρόντισαν να ισοφαρίσουν γρήγορα.

Ο Κουίνσι Πρόμες βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 55ο λεπτό, ισοφαρίζοντας έτσι νωρίς για τους φιλοξενούμενους. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς θα πήγαινε στην ισοπαλία, η Σπαρτάκ κατάφερε να κάνει την απόλυτη ανατροπή, με τον Ιγκνάτοφ να κάνει το 2-1 στο 80ο λεπτό και να βάζει μπροστά την ομάδα του, πριν έρθει στις καθυστερήσεις ο Πρόμες για το 3-1. Το μόνο που πρόλαβε να κάνει η Νάπολι, ήταν να μειώσει σε 3-2 με τον Οσιμέν στο τελευταίο λεπτό των καυστερήσεων…

Λέγκια Βαρσοβίας – Λέστερ 1-0

Κατώτερη των προσδοκιών και πάλι η Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς. Παρότι οι «αλεπούδες» ήταν φαβορί για την αναμέτρηση, η Λέγκια Βαρσοβίας κατάφερε να κάνει την έκπληξη και με ένα γκολ του Εμρελί από το πρώτο ημίχρονο επικράτησε της αγγλικής ομάδας με 1-0 για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Σε μία αναμέτρηση, η οποία δεν είχε πολλές φάσεις, οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και μερικές καλές στιγμές, ωστόσο δεν μπόρεσαν να σπάσουν την αντίσταση της πολωνικής ομάδας που ανέβαινε όποτε της δινόταν η ευκαιρία.

Έτσι έγινε και στο 31ο λεπτό. Ο Έμρελι δέχτηκε την μπάλα ωραία από τον συμπαίκτη του και αφού κράτησε άψογα με το σώμα του, εκτέλεσε με το αριστερό για το 1-0, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στη Λέγκια πριν από την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Λέστερ ανέβασε στροφές, έχασε μερικές καλές ευκαιρίες, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα δεν άλλαξε, με τη Λέγκια να φτάνει στη δεύτερη συνεχόμενη της νίκη και να γίνεται ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση στα νοκ άουτ της διοργάνωσης.

ΛΕΓΚΙΑ: Μίζτα, Γεντρέιστσικ, Βιέτεσκα, Ναβρότσκι, Γιόχανσον (79’ Αμπού Ανά), Σλιζ, Χαράτιν, Αντρέ Μάρτινς (70’ Καστράτι), Μλαντένοβτς, Ζοσουέ (82’ Λόπες), Εμρέλι (83’ Πέκχαρτ)

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Βέστεργκαρντ, Σογιουντσού, Αμαρτέι (78’ Λούκμαν), Τίλεμανς, Καστάιν, Τόμας, Σουμαρέ, Ντιούσμπερι Χολ (67’ Μάντισον), Ντάκα (82’ Βάρντι), Πέρεθ (67’ Μπαρνς)

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

Λιόν – Μπρόντμπι 3-0

Σπάρτα Πράγας – Ρέιντζερς 1-0

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μονακό 1-1

Στουρμ Γκραζ – Αϊντχόφεν 1-4

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024