Ο 40χρονος που δολοφόνησε την Ντόρα στη Ρόδο, άφησε σημείωμα πριν αυτοκτονήσει.
Το συγκεκριμένο σημείωμα βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του δράστη.
«Δεν έχει νόημα η ζωή μου χωρίς την μικρή μου», γράφει το σημείωμα.
Οι αστυνομικοί το βρήκαν στο υπνοδωμάτιο του δολοφόνου της Ντόρας, μετά την αυτοκτονία του.
Είχα γίνει ο εφιάλτης της
Ο 40χρονος είχε γίνει εφιάλτης στη Ντόρα, καθώς είχε καταφέρει να έχει πρόσβαση στους κωδικούς της στα social media. Μάλιστα, φέρεται πως έσβησε συγκεκριμένες φωτογραφίες από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 31χρονης.
Όλα δείχνουν πως η δολοφονία της Ντόρας ήταν προσχεδιασμένη, ωστόσο φαίνεται πως η αυτοκτονία του δεν ήταν προσχεδιασμένη.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».