Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος - Εμετικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου - «Τον κακοποιούσε, έπρεπε να τη μηνύσει»

Ρόδος – Εμετικές δηλώσεις από τον θείο του δολοφόνου – «Τον κακοποιούσε, έπρεπε να τη μηνύσει»

Δεν δίστασε να υποστηρίξει ότι μπορεί η πρώην γυναίκα του να ήταν αυτή που του έκανε μήνυση, ωστόσο ο ίδιος έπρεπε να προσφύγει πρώτα στη Δικαιοσύνη καθώς ήταν θύμα κακοποίησης

Ρεσιτάλ ασέβειας απέναντι στη δολοφονημένη από τον ανιψιό του Ντόρα έδωσε ο θείος του δράστη, λίγη μόλις ώρα μετά τις μισογυνιστικές δηλώσεις του στις οποίες έκανε λόγο για συμπεριφορές γυναικών που «φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα».

Αφού ο ίδιος τόνισε πως είναι αγιογράφος και «είμαστε χριστιανική οικογένεια», επιτέθηκε στα μέσα ενημέρωσης για όσα αναφέρουν σχετικά με τον ανιψιό του και το παρελθόν του, αγνοώντας τις μαρτυρίες θυμάτων – συντρόφων του δράστη.

Δεν δίστασε μάλιστα να υποστηρίξει ότι μπορεί η πρώην γυναίκα του να ήταν αυτή που του έκανε μήνυση, ωστόσο ο ίδιος έπρεπε να προσφύγει πρώτα στη Δικαιοσύνη καθώς ήταν θύμα κακοποίησης. «Δεν έκανε όμως γιατί ήταν συναισθηματικά δεμένος μαζί της» ισχυρίστηκε.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο STAR, ανέφερε ότι μετά από ατύχημα που είχε στο μάτι και τον είχε αφήσει τυφλό, τον είχε διώξει από το σπίτι. «Μας έχετε διασύρει» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς, δε, γιατί πιστεύει ότι ο ανιψιός του σκότωσε τη Ντόρα, απάντησε: «Δεν θα απαντήσω εγώ για τη Ντόρα, εγώ βγήκα να μιλήσω για το ποιόν του ανιψιού μου», χωρίς να έχει την παραμικρή πρόθεση να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της αδικοχαμένης.

«Όταν ένας άνδρας, δεν κρίνω, μην παρεξηγηθώ, έχει σκοτώσει μια γυναίκα λέτε ‘γυναικοκτονία’, όταν ένας άνδρας δολοφονηθεί, λέτε ο ‘κακοποιητής’ και ‘απελευθερώθηκε’. Υπάρχει σύλλογος για κακοποιημένους άνδρες;» διερωτήθηκε ο θείος του δολοφόνου της 31χρονης.

«Θεωρώ ότι τα δύο πανέμορφα παιδιά έπρεπε να ήταν μαζί γιατί ήταν κουκλιά» υποστήριξε…

Δείτε το επίμαχο απόσπασμα

Κρεσέντο μισογυνισμού

Σημειώνεται ότι κύμα σφοδρών αντιδράσεων είχαν πυροδοτήσει νωρίτερα οι δηλώσεις του, όπου προσπάθησε να δικαιολογήσει τον ανιψιό του λέγοντας ότι ο 40χρονος δεν ήταν τέρας, ενώ «πολλές φορές οι γυναίκες δεν είναι τα θύματα».

«Ήταν ένας άνθρωπος, ερωτευμένος, παθιασμένος με την κοπέλα του, όπως είναι ο καθένας μας και καλά κάνει γιατί έτσι πρέπει να είσαι και από εκεί κει πέρα η καθεμία από εσάς θα πρέπει να σέβεται αυτό που ο καθένας μας είναι σε θέση να προσφέρει. Όχι μέχρι να μας ρίξετε και μόλις σας φτιάξουμε τα σπίτια ξαφνικά θέλετε την ελευθερία σας» ανέφερε.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε πως «ορισμένες συμπεριφορές γυναικών φτάνουν τους συντρόφους τους στα άκρα», αλλά και πως «ο καθένας από εμάς θα ζήλευε».

«Παρουσιάζετε τις γυναίκες όλες σαν θύματα, δεν είστε όλες θύματα, υπάρχετε κι εσείς με αγγελική μορφή αλλά εξωτερικά μόνο, για το μέσα βάλτε άλλη λεξούλα» συμπλήρωσε στον ΑΝΤ1.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024