Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρόδος - Φωτογραφία ντοκουμέντο από το στυγερό έγκλημα - Ο γυναικοκτόνος δήλωνε «ανατολίτης»

Ρόδος – Φωτογραφία ντοκουμέντο από το στυγερό έγκλημα – Ο γυναικοκτόνος δήλωνε «ανατολίτης»

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα της 31χρονης εκπαιδευτικού, που είδε τη στιγμή της δολοφονίας της αλλά και το «παγωμένο» βλέμμα του δράστη

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η Ρόδος και ολόκληρο το πανελλήνιο από τη νέα γυναικοκτονία της 31χρονης εκπαιδευτικού, με την κηδεία της να τελείται σήμερα το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Κάτω Ρόδου.

Στις 12 το μεσημέρι θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία για τον δράστη της δολοφονίας, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του έβαλε τέλος στη ζωή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 40χρονος πυροβόλησε στη μέση του δρόμου την άτυχη κοπέλα και πρώην σύντροφό του, σκοτώνοντάς τη, και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Η ιστοσελίδα «L&O» μάλιστα, για πρώτη φορά φέρνει στο φως της δημοσιότητας φωτογραφία της άτυχης Ντόρας λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία της.

Η φωτογραφία – ντοκουμέντο

Ανατριχίλα από την περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία γείτονα της 31χρονης εκπαιδευτικού, που είδε τη στιγμή της δολοφονίας της αλλά και το «παγωμένο» βλέμμα του δράστη.

Ο δράστης σταμάτησε με το αυτοκίνητό του μπροστά της, την ώρα που εκείνη βρισκόταν κοντά στο δικό της όχημα. Στη συνέχεια, έβγαλε το όπλο και την πυροβόλησε.

Όπως δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας στην ΕΡΤ, στην αρχή νόμιζε ότι η καραμπίνα ήταν σκουπόξυλο.

«Στα 40 μέτρα σε μια διασταύρωση ο δράστης σταμάτησε και είδα το βλέμμα του, παγωμένο, κενό αόριστο. Σα να μην ήμουν μπροστά του. Εκείνη τη στιγμή εκείνος συνειδητοποίησε τι έκανε. Μετά κατέβηκε την κατηφόρα κατευθυνόμενος στο μέρος που αυτοκτόνησε. Ήταν μόνος του. Όμως η θήκη της καραμπίνας ή δίκαννου που ήταν όρθια στο κάθισμα του συνοδηγού και προεξείχε φαινόταν σαν κεφάλι» πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Ήταν χειριστικός, απειλούσε, χτυπούσε

Ως κτητικός, χειριστικός και ζηλιάρης περιγραφόταν ο 40χρονος δράστης από 40χρονη γυναίκα που τον είχε καταγγείλει στις αρχές μετά από ολιγόμηνη σχέση.

Η 40χρονη γυναίκα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 40χρονου, με τον οποίο ήταν συμμαθήτρια, με την προκαταρκτική έρευνα να είναι σε εξέλιξη για όσα συνέβησαν στο διάστημα από τα μέσα Φεβρουαρίου 2020 έως και τα μέσα Ιουνίου 2020.

Αν και στην αρχή φαινόταν ευγενικός και καλός, ο γυναικοκτόνος εμφανιζόταν να είναι υπερβολικά ζηλιάρης και να έχει πρόβλημα με οποιονδήποτε άλλον άνδρα. Ο ίδιος δήλωνε «ανατολίτης» και θεωρούσε ότι η γυναίκα είναι κατώτερο ον και ότι έπρεπε να υπακούει στις εντολές του και στις επιθυμίες του.

Σύμφωνα με την κατάθεση της 40χρονης, η οποία παρουσιάζεται στην ιστοσελίδα dimokratiki.gr, o 40χρονος την πίεζε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και ήθελε να μάθε όλο της το παρελθόν. Τελικά, κατέληξε να παρακολουθεί τόσο την ίδια όσο και την πρώην σύζυγό του.

Μία μέρα, με αφορμή έναν ασήμαντο λόγο πέταξε το κινητό της στον τοίχο διαλύοντάς το με σκοπό να της πάρει καινούργιο προκειμένου να εγκαταστήσει εφαρμογές παρακολούθησης.

Διαπίστωσε, όπως είπε η 40χρονη, ότι άκουγε συνομιλίες της μέσω εφαρμογής και ειδικότερα το βράδυ της 12ης Ιουνίου 2020 πήγε στην οικία της και της έδειξε μια συνομιλία που είχε προηγηθεί λίγη ώρα πριν με έναν φίλο της τον οποίο εξαρχής ζήλευε. Την ημέρα εκείνη θυμωμένος, όπως υποστήριξε, την χτύπησε στο πρόσωπο.

Την ίδια μέρα που του είπε ότι θέλει να χωρίσουν, όπως κατέθεσε η 40χρονη, κάλεσε έναν φίλο της, τον οποίο ζήλευε, με σκοπό να την εκθέσει δείχνοντας του φωτογραφίες σε προσωπικές της στιγμές, τις οποίες είχε πάρει από το κινητό το οποίο της είχε κάνει δώρο και είχε εγκαταστήσει εφαρμογή παρακολούθησης. Το περιστατικό συνέβη στις 2 Αυγούστου 2020.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024