ΠΑΟΚ – Ανανέωσε μέχρι το 2025 ο Λύρατζης
Παίκτης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει να είναι ο Λευτέρης Λύρατζης, με τους «ασπρόμαυρους» να ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών έως το 2025.
Το πρώτο από τα 16 συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και είχε να αντιμετωπίσει ως θέμα στη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο ΠΑΟΚ το έλυσε με την ανανέωση της συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με τον Καβαλιώτη πλάγιο αμυντικό Λευτέρη Λύρατζη.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής μολονότι δεν έχει πάρει λεπτό συμμετοχής στα ως τώρα 8 παιχνίδια της ομάδας του, απολαμβάνει της εμπιστοσύνης του προπονητή του και της οικογένειας του ΠΑΟΚ, οι οποίοι του πρότειναν ανανέωση συνεργασίας, κάτι που αποδέχτηκε και ο ίδιος.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Λευτέρη Λύρατζη μέχρι τον Ιούνιο του 2025.
Αδυνατεί να αναλογιστεί με τι άλλο θα μπορούσε ν’ ασχοληθεί. Δεν τον απασχόλησε ποτέ, ίσως επειδή ήταν προδιαγεγραμμένο – «κι όχι μόνο επειδή ο πατέρας μου ήταν ποδοσφαιριστής». Για τις δυνατότητες και τα χαρίσματα του Λευτέρη Λύρατζη , εμφανή από πολύ μικρή ηλικία, πόσω μάλλον από τα 12 του, οπότε και ήρθε στον ΠΑΟΚ, μπορούν να σας διαβεβαιώσουν οι προπονητές του στο PAOK Academy. Ο ίδιος απλώς φροντίζει με συνέπεια να τούς επιβεβαιώνει.
Στον ΠΑΟΚ ήταν πάντα αρχηγός. Στην Κ14, στην Κ15 τη σεζόν 2014-15, οπότε κατέκτησε το πρωτάθλημα, στην Κ17 στη συνέχεια, με την οποία επίσης χρίστηκε πρωταθλητής, στην Κ19 τις σεζόν 2017-18 και 2018-19, οπότε φυσικά, κατέκτησε δύο συνεχόμενους τίτλους. Σαφώς, ήταν διεθνής σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες των Εθνικών ομάδων.
Η εργατικότητα, η ωριμότητα και η συνεχής βελτίωση τον έφεραν στην προετοιμασία της Α΄ ομάδας το καλοκαίρι του 2018. Την σεζόν 2018-19 έπαιξε σε τέσσερα παιχνίδια της Α’ ομάδας όντας μέλος των αήττητων νταμπλούχων και την επόμενη αγωνιστική περίοδο πήγε δανεικός στον ΝΠΣ Βόλος. Εκεί έπαιξε σε 27 παιχνίδια, ενώ σκόραρε και το παρθενικό του γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο.
Συνολικά με τον ΠΑΟΚ μετράει 17 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο».
#BreakingNews Λύρατζης 2025 – https://t.co/2rZMb2C7Fz #Lyratzis #PAOK #Reloaded pic.twitter.com/0bEob9V5XO
— PAOK FC (@PAOK_FC) September 23, 2021
- Αποκαλύψεις από τον Ρούνεϊ: «Δέχτηκα θανατικές απειλές όταν πήγα από την Έβερτον στη Γιουνάιτεντ»
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
- Βίρτους Μπολόνια – Χάποελ Τελ Αβίβ 74-79: Σπουδαίο διπλό για την ομάδα του Ιτούδη και κορυφή στη Euroleague
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά το τέλος της 15ης αγωνιστικής – Σε ποια θέση βρίσκονται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 98-85: Κλάιμπερν και Πάντερ «καθάρισαν» στη Βαρκελώνη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)















































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)


![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)











Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442