Η αστυνομία του Κεμπέκ αναζητά ένας άνδρα που φέρεται ότι γρονθοκόπησε στο πρόσωπο μια νοσηλεύτρια, επειδή έκανε στη σύζυγό του το εμβόλιο για τον κοροναϊό, χωρίς εκείνος να έχει δώσει τη συγκατάθεσή του!
Ο άνδρας ήρθε σε αντιπαράθεση με τη νοσοκόμα το πρωί της Δευτέρας, στα γραφεία ενός φαρμακείου στην πόλη Σέρμπρουκ του Καναδά, περίπου 155 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του Μόντρεαλ, όπου εκείνη έκανε εμβόλια στους πολίτες, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, Μάρτιν Κάριερ.
«Ο ύποπτος πήγε κατευθείαν στο γραφείο και άρχισε να ουρλιάζει στη νοσοκόμα», εξήγησε.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, ο άνδρας ήταν εξοργισμένος επειδή η σύζυγός του εμβολιάστηκε στο φαρμακείο «χωρίς την άδειά του» και χτύπησε τη νοσοκόμα στο πρόσωπο.
Πολλοί νοσηλευτές σε όλο τον κόσμο έχουν δεχτεί επιθέσεις το τελευταίο διάστημα, ενώ δίνουν τη μάχη για να περιορίσουν την πανδημία.
Δεν είναι σαφές αν ο ύποπτος ήταν αντιεμβολιαστής, ενώ άγνωστο είναι αν η σύζυγός του είχε όντως εμβολιαστεί στο συγκεκριμένο φαρμακείο.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας