Θανάσης Πάτρας – Απέφυγε να απαντήσει για τη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Πώς αντέδρασε ο παρουσιαστής σε σχετική ερώτηση;
Για την επιστροφή του στην πρωινή ζώνη μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» ο Θανάσης Πάτρας. Παράλληλα, ο αγαπημένος παρουσιαστής «αναφέρθηκε» και στην παρεξήγηση που είχε δημιουργηθεί στο παρελθόν με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.
«Με την πρωινή εκπομπή θα φτιάξουμε φυσική κατάσταση πάλι. Θα ξυπνάμε νωρίς και θα φτιάξουμε επιδερμίδα», είπε χαρακτηριστικά.
Όταν όμως ρωτήθηκε εάν επιτέλους θα προδώσει τι έχει συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, χαμογέλασε και αρκέστηκε στο: «Όχι. Όλα καλά. Δόξα τον Θεό. Καλή επιτυχία, φιλιά πολλά… Ρωτήστε τον Γρηγόρη».
Θυμίζουμε ότι τον Θανάση Πάτρα απολαμβάνουμε καθημερινά στην εκπομπή στο MEGA Καλημέρα, στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη. Μαζί βρίσκονται και ο Κώστας Τσουρός με τη Φλορίντα Πετρουτσέλι.
Δείτε όσα είπαν παρακάτω
- Το NBA στον… αστερισμό του Αντετοκούνμπο: Οι Χιτ φαβορί για την απόκτησή του (pic)
- Θεσσαλονίκη: Αναστέλλονται δρομολόγια για τρένα από και προς Σέρρες – Πώς θα εξυπηρετούνται οι επιβάτες
- Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός και το λιμάνι του Πειραιά
- «Γάτες με φράντζες»: Μια διαφορετική performance στο Red Jasper Cabaret Theatre
- Απαγόρευση social media σε ανηλίκους: Η βασική «φωνή» αντίθεσης απέναντι στις καθολικές απαγορεύσεις
- ΣΥΡΙΖΑ καλεί ΠΑΣΟΚ για μομφή στον Μητσοτάκη – Το τριήμερο σφυροκόπημα και το ρίσκο της γαλάζιας συσπείρωσης
- Αποκαλυπτική έρευνα για το σχολείο και την κοινωνία – Στην οικογένεια (των άλλων) χρεώνουμε τη νεανική βία
- Κεφαλονιά: Η πιθανότερη αιτία θανάτου της 19χρονης – Τι λέει ο ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου στο Αργοστόλι
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)
















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442