Το ρεκόρ του Εμπαπέ που «έσπασε» ο Μπέλιγχαμ
Με το γκολ του απέναντι στην Μπεσίκτας, ο Τζουντ Μπέλιγχαμ, κατάφερε να «σπάσει» ένα ρεκόρ του Κίλιαν Εμπαπέ στο Champions League.
Το νέο μεγάλο αστέρι της Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, με ένα γκολ και μία ασίστ έβαλε την υπογραφή του στη νίκη της Ντόρτμουντ στο «Vodafone Park» της Κωνσταντινούπολης, με 2-1 επί της Μπεκίστας, στους ομίλους του Champions League.
Στο 20ο λεπτό έβαλε μπροστά τους Βεστφαλούς με καταπληκτικό τελείωμα από τα πλάγια κι έγινε νεότερος παίκτης στα χρονικά του Champions League που βρήκε δίχτυα σε δύο σερί ματς για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, καθώς είχε σκοράρει και στον δεύτερο προημιτελικό της περασμένης διοργάνωσης εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι (1-2), πριν από 5 μήνες επί γερμανικού εδάφους.
Έτσι, πήρε το ρεκόρ από τον Κιλιάν Εμπαπέ, που το είχε πετύχει τον Μάρτιο του 2017 με τη Μονακό, σε ηλικία 18 ετών και 85 ημερών.
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι» (vid)
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442